Advies & Afvalstoffenmanagement

Het gescheiden inzamelen van bedrijfsafval dat geschikt is voor hergebruik, spaart ons milieu. Door dit afval apart te houden met ons afvalstoffenmanagement, levert het niet alleen een maatschappelijk voordeel op, maar creƫert voor uw eigen bedrijf vaak ook een financieel voordeel! Noodzakelijk is wel dat er vooraf goed nagedacht wordt over de mogelijkheden van uw afvalmanagement. Worden de grondstoffen vooraf (binnen uw bedrijf) of achteraf (door onze sorteerinstallatie) van elkaar gescheiden? Alle reden dus om de ervaren specialisten van Netwerk in te schakelen voor uw afvalmanagement. Dan bent u er zeker van dat het gescheiden inzamelen van afval bij uw bedrijf op maat wordt geregeld.

Dit maatwerk heeft betrekking op zowel de grote verscheidenheid aan beschikbare containers als de frequentie van ledigen. Hierdoor kan Netwerk NV altijd een efficiƫnte oplossing bieden, ook bij wisselende hoeveelheden. Niet alleen met het leveren van een eerste advies over hoe om te gaan met de afval- en grondstoffen, maar ook binnen uw bedrijf kunnen wij u ondersteunen. Zelfs als dit advies uitgebreide vormen aanneemt en er gesproken kan worden over een gedetacheerde Afvalstoffen Manager kunt u bij ons terecht.

Wij maken het overzichtelijk

Afval overzichten

Voor uw bedrijfscertificering heeft u vaak een afvaloverzicht van het jaar of kwartaal nodig. Wij kunnen deze afval overzichten aan u leveren. Onze Binnendienst brengt in kaart wat u het afgelopen jaar of kwartaal bij ons heeft afgevoerd. U ziet hierin het aantal ledigingen van uw rolcontainers, maar tevens het gewicht van de afzetcontainers.

Maatwerk

Milieustraat op maat

Netwerk NV heeft zich de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd in het ondersteunen van onze klanten om afval zo goed mogelijk geschieden in te zamelen. Naast dat er intern al gewerkt wordt met aparte inzamelcontainers die bij uw interieur passen. Beschikken wij ook over de mogelijkheid om een milieustraat bij u op locatie te ontwikkelen. In de milieustraat worden bijvoorbeeld grofvuil, GrondStoffenMix, papier, hout en glas gescheiden ingezameld. Samen met u kijken wij naar welke afvalstromen vrijkomen tijdens uw productieproces en op basis van deze informatie wordt de milieustraat op uw locatie ontwikkeld. Vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden.

Missie en visie

Hergebruiken is herbeleven

Heeft u een afvalstroom vanuit uw productieproces waarvan u denkt dat deze ingezet kan worden als herbruikbare grondstof? Onze accountmanagers kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw afval zo veel als mogelijk te recyclen of in te zetten als stadswarmte voor de regio Drechtsteden.

Netwerk NV | Hergebruiken is Herbeleven Houtafval Houten tuinbank

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw bedrijfsafval, plaagdiermanagement of wensen omtrent reiniging.