Grondcontainer

Vooral in de bouwsectors en bij hoveniers komt veel grond kwijt. De afgelopen jaren zijn diverse ontwikkelingen geweest met betrekking tot het afvoeren van grond containers. In een grond container mag zand, veen, aarde, klei, tuinaarde, graszoden en grasmatten. Ander afval kunnen wij helaas niet in grond container accepteren.

Bestel een grondcontainer

Wij leveren grondcontainer in diverse maten. Al onze grondcontainers zijn afzet container. Het is niet mogelijk om grond in te zamelen door middel van een rolcontainer. Wij hebben 3, 6, 9 en 15m3 containers beschikbaar voor het afvoeren van grond. Wilt u grond afvoeren? Op dit moment werken wij met een grondprocedure. De afgelopen jaren is er verontreinigde grond aangetroffen in heel Nederland. Hierom controleren wij eerst of de grond verontreinigd is. Om dit te kunnen controleren hebben wij de adresgegevens nodig van het adres waar de grond vandaan komt. Meer informatie? Neem contact op met ons op!

Let op: Een kuub grond weegt ca. 1.500 kg, afhankelijk van hoe zanderig dan wel klei-achtig de grond is en of er veel vocht in de grond zit

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw bedrijfsafval, plaagdiermanagement of wensen omtrent reiniging.