Klein gevaarlijk afval

Netwerk NV heeft jarenlange ervaring en de benodigde expertise om gevaarlijk en chemisch afval op de juiste wijze voor u in te zamelen en te verwerken. U ontvangt vanuit ons de geschikte emballage zodat het gevaarlijke afval conform de Nederlandse wet- en regelgeving wordt opgehaald en verwerkt.

Vaste frequentie, op afroep of eenmalig? Het is geen probleem bij Netwerk NV. Onze accountmanagers adviseren u en zorgen ervoor dat u de juiste emballage ontvangt. Heeft u veel en divers gevaarlijk afval wat u eenmalig opgehaald wilt hebben? Dan plannen wij een opruimklus in. Onze specialisten met de juiste beschermmiddelen sorteren het klein gevaarlijk afval bij u op locatie. Daarna nemen zij het in de juiste emballage mee naar de verwerker. Achteraf ontvangt u een overzicht van de codes en de gewichten. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Ontvang advies op maat

Gevaarlijk en chemisch afval

Slecht voor mens, dier en milieu

Gevaarlijk en chemisch afval is slecht voor mens, dier en milieu. Netwerk NV streeft ernaar dat dit afval niet in de reguliere stromen terecht komt. Om u daarin te ondersteunen voorzien wij u van advies en gratis emballage. Hierdoor wordt het afval altijd in de juiste emballage ingezameld. Met de juiste routes zorgen wij ervoor dat het aantal kilometers beperkt blijft. Ook de inzameling van deze stroom proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Netwerk NV | Klein gevaarlijk Afval | Chemisch afval

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw bedrijfsafval, plaagdiermanagement of wensen omtrent reiniging.