SWILL

Heeft u een bedrijfskantine, bedrijfsrestaurant, restaurant, chinees restaurant of café? Dan is een SWILL container uw bedrijfsoplossing! Met de 120 liter container zamelen wij uw organisch afval in. Bij elke lediging ontvangt u een schone rolcontainer met stankafsluiter.

Wat mag er in een SWILL container?
In een SWILL container mag meer dan in een GFT container. In deze containers mogen (gekookte) etensresten, zoals vlees, vis, groente, fruit, brood, deegwaren en sauzen. Daarnaast mogen er ook theezakjes, koffiezakjes en koffiedik in. Ideaal als u een café of restaurant heeft! In een container met SWILL afval mogen ook papieren zakdoekjes, servetten, keukenpapier, eierschalen en doppen van pinda’s en noten.

Inzameling SWILL
Wij halen op frequentie uw  container op en ruilen deze om voor een schoongemaakte container. Hierdoor ervaart u geen stankoverlast, wat een groot voordeel is voor horecagelegenheden. Wij vervoeren uw SWILL afval naar de eindverwerker die uw afval omzet tot compost. Bij dit proces worden er bacteriën toegevoegd waardoor biogas vrijkomt. De biogas die vrijkomt wordt ingezet als groene stroom. Het overgebleven compost wordt later ingezet als compost voor planten en bomen.

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw bedrijfsafval, plaagdiermanagement of wensen omtrent reiniging.