Vertrouwelijk papier

Netwerk NV is gespecialiseerd in het correct verwerken van uw vertrouwelijke documenten, maar tevens in het verwerken van vernietigingspartijen. Hierbij kan gedacht worden aan voedingsmiddelen, apparaten, kleding en/of accessoires.

Werkwijze
Heeft u een partij die vernietigd moet worden? Wij zoeken naar de juiste verwerker en dragen er zorg voor dat uw partij volgens de Nederlandse wet- en regelgeving wordt vernietigd. Na afloop ontvangt u een vernietigingsverklaring met het gewicht en de datum waarop de partij is vernietigd. Netwerk NV ondersteunt u bij het gehele proces. Wij verzorgen het transport en de juiste containers. Indien de partij onder toezicht vernietigt dient te worden kunnen wij ook deze zorg voor u uit handen nemen. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Eenmalige archiefvernietiging

Netwerk NV is gespecialiseerd in het vernietiging van uw archief. Afhankelijk van de hoeveelheid archief die u ter vernietiging stelt kunnen wij u twee opties aanbieden: vernietigen van vertrouwelijk papier door middel van een gesloten 9m3 container incl. sloten of vernietiging door middel van één tot vier 500 liter gesloten rolcontainers. Vraag bij onze Binnendienst naar de diverse mogelijkheden.

Vertrouwelijke documenten en data vernietiging

Diverse bedrijven en instellingen werken met een vertrouwelijk papier container op kantoor. Onze extra beveiligde security-containers zijn speciaal ontworpen voor de inzameling van vertrouwelijke documenten. Alle modellen zijn door het speciale veiligheidsslot extra beveiligd en door de wielen uiterst wendbaar. De aluminium containers zijn brandveilig en beschikbaar in diverse inhoudsmaten. Het is mogelijk om de vertrouwelijk papier container op afroep of op vaste frequentie te laten ledigen. Onze chauffeurs komen de containers bij de receptie ophalen voor de lediging. Na elke lediging ontvangt u een vernietigingsverklaring per e-mail.

Netwerk NV | Vernietingspartijen | Vertrouwelijke documenten

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw bedrijfsafval, plaagdiermanagement of wensen omtrent reiniging.