Wij zijn gestart met onze nieuwe inzamelroutes! Het aanpassen van de inzamelroutes heeft een groot effect op ons doel om onze CO2-uitstoot te reduceren. Netwerk NV streeft er naar om uw afval te recyclen en te hergebruiken als grondstoffen voor de volgende generatie. In de afgelopen jaren hebben wij grote stappen gezet op het gebied van inzameling & recycling. Door het rijden met de nieuwe routes kunnen wij onze CO2-uitstoot met 5 tot 20% reduceren!

Wijziging ledigingsdagen

Vanaf maandag 1 maart 2021 rijden wij volgens onze nieuwe inzamelroutes! Het rijden volgens onze nieuwe routes heeft een grote impact op u als klant. Om de routewijziging zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u om uw container(s) op uw nieuwe ledigingsdag(en) vanaf 07:30 uur tot 17:00 uur buiten aan te bieden. Onze ambitie is dat het aanpassen van onze inzamelroutes enkel voordelen voor u als klant met zich meebrengt. Door het optimaliseren van de routes mag u een strikte en duurzamere dienstverlening van ons verwachten. Met Netwerk NV kiest u altijd voor de milieuvriendelijkste optie! De klanten bij wie de ledigingsdag(en) veranderen zijn de afgelopen periode per brief op de hoogte gebracht.

Hergebruiken is herbeleven

Bij Netwerk NV staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast dat wij onze inzamelroutes hebben aangepast, rijden onze plaagdierbestrijders ook volgens nieuwe routes. Zo rijden wij met twee van onze diensten volgens de meest effectieve routes! Wist u dat Netwerk NV uw terrein of bedrijfshal volledig elektrisch kan vegen? Netwerk NV heeft in samenwerking met A-Garden de eerste elektrische veegmachine van Nederland!

Wilt u meer weten over duurzaamheid? Of wilt u graag weten wat Netwerk NV voor u kan betekenen om het gebied van afvalinzameling, plaagdiermanagement en/of reiniging? Neem dan contact op met onze Binnendienst! Met Netwerk NV kiest u altijd voor de milieuvriendelijkste optie!

Bij Netwerk NV zijn wij constant in ontwikkeling. Wil jij bijdrage een betere toekomst met herbruikbare grondstoffen en staat duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Bekijk onze openstaande vacatures! Wij zijn altijd op zoek naar versterking!

Leave a Reply