Skip to main content

Gaat u zich binnenkort vestigen op bedrijvenpark Ambachtsezoom? Gefeliciteerd! Bij een bedrijfsverhuizing komt vaak veel kijken. Hierbij kunt u denken aan het uitzoeken van het kantoormeubilair, inrichting van de parkeerplaats en de reclame aan uw gevel. Vaak wordt het inzamelen van afval op locatie vergeten. Hierbij gaat het zowel op de interne als de externe afvalinzameling. Netwerk NV helpt u hierbij graag.

Afvalinzameling Ambachtsezoom

Netwerk NV is een afvalinzamelaar en plaagdierbestrijder uit Dordrecht. Netwerk NV streeft ernaar om het afval uit de regio zo goed als mogelijk te recyclen en te hergebruiken als grondstoffen voor de volgende generatie. Het werken aan de circulaire economie staat bij ons centraal. Door onze veelzijdige dienstverlening kunnen wij u ontzorgen op het gebied van afvalinzameling, plaagdiermanagement en reiniging. De visie van bedrijvenpark Ambachtsezoom sluit naadloos aan op de visie en missie van Netwerk NV. Om deze reden kunnen wij onze unieke stroom GrondStoffenMix aanbieden aan de ondernemers uit de regio Drechtsteden, Rotterdam Rijnmond en Utrecht.

Recyclen van bedrijfsafval

Veel mensen scheiden thuis al hun afval, maar op kantoor is dit vaak niet mogelijk. Hier wil het parkmanagement Ambachtsezoom en Netwerk NV verandering in brengen. Door afvalmeubelen aan te bieden maakt het scheiden van afval een stuk gemakkelijker. De accountmanager van Netwerk bieden de bedrijven op Ambachtsezoom een pakket op maat aan. Hierbij wordt er gekeken naar het afval wat vrijkomt op locatie en hoe deze zo duurzaam en eenvoudig mogelijk ingezameld en verwerkt kunnen worden.

Ambachtsezoom en duurzaamheid

Alle bedrijven op het circulaire bedrijventerrein Ambachtsezoom hebben één doel voor ogen; namelijk op een creatieve en ondernemende manier samen werken aan de verantwoordelijkheid voor de huidige en volgende generaties in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit door middel van een cradle-to-cradle aanpak. Door het aannemen van een cradle-to-cradle aanpak wil Ambachtsezoom niet alleen de schadelijke impact verminderen, maar streeft naar een grote, positieve voetafdruk voor mensen en planeet. Hierbij zijn water, bodem, luchtkwaliteit en schone vernieuwbare energie belangrijke punten. Biodiversiteit en de mens staan hierbij centraal.

Ontvangt u graag meer informatie over afvalinzameling op Ambachtsezoom? Neem dan contact met ons op dit kan per e-mail via binnendienst@netwerknv.nl of telefonisch 078-622 22 47. Wij kijken graag naar de mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op Ambachtsezoom.