Aan de zuidkant van Hendrik-Ido-Ambacht ontwikkelt de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een kleinschalig en energieneutraal bedrijvenpark. Het gehele bedrijvenpark is gefocust op de circulaire economie. Hierbij is de doelstelling dat elkaars (afval)stoffen hergebruikt worden en dat het aantal transporten op het terrein zo laag mogelijk is. Ook op het gebied van afval en afvalinzameling gaan de bedrijven op Ambachtsezoom net een stap verder en afvalinzamelaar Netwerk NV ondersteunt hierin!

Wat is bedrijfsafval?

Onder bedrijfsafval verstaan we al het afval wat vrij komt tijdens het bedrijfsproces. Dit kan folie zijn van het in- en uitpakken van de materialen tijdens de productie, maar ook theezakjes of koffiebekers vallen ook onder bedrijfsafval. Wanneer u een bedrijf in Nederland hebt, bent u verplicht om uw afval te scheiden. Op Ambachtsezoom gaan de ondernemers net een stapje verder. Wanneer een bedrijf zich vestigt op Ambachtsezoom dienen zij aan verschillende regels te voldoen. Bedrijvenpark Ambachtsezoom is namelijk het duurzaamste bedrijvenpark van Nederland. Lees hier alles over de visie van Bedrijvenpark Ambachtsezoom.

Hoe wordt afval opgehaald op Ambachtsezoom?

Heeft u een kavel gekocht of gaat u en kavel huren op Ambachtsezoom? Gefeliciteerd met uw (toekomstige) vestiging op Ambachtsezoom! Heeft u al nagedacht over uw afvalinzameling? Wij helpen u graag verder! De visie van Netwerk NV sluit perfect aan op de visie van Ambachtsezoom. Netwerk NV kan de ondernemers op de Ambachtsezoom helpen met het scheiden van hun afvalinzameling. Dit kan gemakkelijk door middel van de afvalstroom GrondStoffenMix.

Grondstoffen in een container, wel zo makkelijk!

Het scheiden van grondstoffen uit uw restafval is erg eenvoudig. Bij bedrijven die het bedrijfsafval als GrondStoffenMix laten inzamelen mag er en grote diversiteit aan afvalstoffen in de container. Hierbij kunt u denken aan hout, karton, blik, flesjes, kunststof verpakkingen en piepschuim. Bestaat het restafval wat u nu heeft voornamelijk droog en schoon afval? Dan is het inzamelen van GrondStoffenMix perfect voor uw bedrijf. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Leave a Reply