Gefeliciteerd met uw toekomstige vestiging op Ambachtsezoom in Hendrik Ido Ambacht! De grote verhuizing kan voor u beginnen. Wellicht bent u op dit moment al gevestigd op een bedrijventerrein en bent u bekend met alle ins- en outs rondom een kavel op een bedrijvenpark. In dit artikel geven wij u tips en bieden wij een helpende hand bij uw vestiging op Bedrijvenpark Ambachtsezoom.

Parkmanagement Ambachtsezoom

Op Ambachtsezoom is er al veel geregeld. Zo is er al bekend wie het parkmanagement van Ambachtsezoom verzorgt. Een Parkmanager is het aanspreekpunt voor (toekomstige) ondernemers. Hij zorgt dat het bedrijvenpark schoon, veilig en heel is. Ook helpt de Parkmanager om gezamenlijke initiatieven mogelijk te maken. Zoals bijvoorbeeld het verminderen van milieuhinder, hergebruik van afvalstoffen en collectief inkopen. Netwerk NV sluit met haar dienstverlening naadloos aan op de visie van Parkmanagement Ambachtsezoom. Wij leggen u graag uit waarom.

Hergebruiken afvalstoffen bedrijvenpark Ambachtsezoom

Bij Netwerk NV geldt ‘Hergebruiken is Herbeleven’. Wij streven naar duurzaamheid in al onze dienstverlening. Door daad bij woord te zetten hebben wij enkele jaren geleden de afvalstroom GrondStoffenMix ontwikkeld. In een GrondStoffenMix container mag droog en herbruikbaar afval. Zoals bijvoorbeeld blik, stukken hout, metaal, plastic, karton en andere materialen. Deze materialen hoeft u niet op locatie te scheiden, maar scheiden wij voor u. Hierdoor is het voor ondernemers en hun werknemers simpel en leuk om bedrijfsafval te scheiden! Een GrondStoffenMix container kunt u het beste zien als een plastic container of PMD-container voor bedrijven.

Scheiden van afval

Het scheiden van afval is voor veel particulieren vanzelfsprekend. Helaas is dit bij veel bedrijven nog niet de norm. Bij alle bedrijven die een kavel op Ambachtsezoom hebben, staat duurzaamheid en het scheiden en hergebruiken van afval hoog in het vaandel. Door goed te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling en afvalscheiding kunnen de bedrijven op bedrijvenpark Ambachtsezoom de gezamenlijke duurzaamheids-doelstellingen halen.

Heeft u een kavel gekocht op Ambachtsezoom? Het correct inzamelen van afval is vaak het laatste puntje op uw actielijst. Netwerk NV verzorgt uw afvalinzameling van A tot Z en draagt bij aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van Ambachtsezoom. Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem contact op om met onze accountmanager Marcel van de Waal 078-622 22 47 of binnendienst@netwerknv.nl, hij helpt u graag verder!

Leave a Reply