Hergebruiken is herbeleven

Afval niet langer naar de stortplaats of oven brengen, maar als grondstof in te zetten voor nieuwe producten. Dat is de ultieme vorm van hergebruiken. Hergebruiken om het product te kunnen herbeleven!

Lees verder

Inzameling afval en grondstoffen

In speciaal ontworpen containers, met diverse inhoudsmaten, kunt u uw afval en grondstoffen kwijt. Op uw verzoek of met een vaste frequentie komen we langs om uw materiaal op te halen en af te voeren naar de recyclinginstallatie. Dagelijks bedienen we, in het gebied van Rotterdam tot Tiel en van Utrecht tot Breda, duizenden klanten zelfstandig. Dankzij samenwerking met diverse partijen kunnen we zelfs landelijk dekkend voor u de inzameling verzorgen.

Lees verder

Inzameling klein gevaarlijk afval

Als één van de weinige bedrijven in Nederland kan Netwerk ook de inzameling en verwerking van uw gevaarlijk afval (zoals olie, koelvloeistof, terpentine en zoutzuur) voor u verzorgen. In een speciaal daartoe opgezet samenwerkingsverband behoort Netwerk tot de top 10 bedrijven in Nederland op deze specialistische markt.

Lees verder

Voorkomen en bestrijden plaagdieren

Kakkerlakken, kevers, mieren, wespen, muizen en ratten zijn slechts voorbeelden van kleine kwelgeesten die u een hoop ellende kunnen bezorgen. Onze aanpak, die samengevat kan worden in de term Integraal Plaagdier Management, legt de nadruk op het voorkomen van plaagdieren in uw bedrijf, instelling of restaurant. Samen met u gaan we op zoek naar de bron, om die vervolgens te bestrijden.

Lees verder

Totaalpakket aan dienstverlening

Netwerk staat bekend om de volledigheid van haar dienstenpakket. Hierin zijn wij uniek in de markt. Naast ‘afvalinzameling’ in de meest ruime zin van het woord, richten we ons ook op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Gedacht kan daarbij worden niet alleen aan het vegen van straten. Ook het ledigen van vetputten, septictanks en straatkolken behoort tot deze sterk groeiende tak van sport. Gerelateerd aan de reiniging is de bestrijding van plaagdieren, terwijl we in het winterseizoen zelfs gladheid bestrijden.

Al deze activiteiten worden vooraf gegaan door onze belangrijkste unit: advies en afvalstoffenmanagement. Met onze jarenlange ervaring in de branche en de transparante werkwijze zit hier de grootste toegevoegde waarde voor onze klanten!

Voor een totaaloverzicht van onze dienstverlening: klik bovenaan deze pagina op ‘Onze diensten’.

Machinaal vegen

Ook voor het schoon opleveren van het terrein na een evenement kunt u een beroep doen op ons.

Nieuws

Maatregelen Coronavirus

Netwerk NV zet zich in op het voorkomen van verspreiding van het Coronavirus. Wij willen u hierbij graag informeren over de maatregelen die wij genomen hebben inzake het ledigen van…

CEPA certificering

Rondom de preventie en het bestrijden van plaagdieren zijn veel regels. Deze regels zijn ingesteld voor het welzijn van mens, dier en milieu. Netwerk N.V. werkt altijd conform de geldende…

Renovatie Wantijbrug

Vanaf zondag 19 januari 2020 t/m vrijdag 3 april 2020 (met kans op uitloop) werkt Rijkswaterstaat aan de renovatie van de Wantijbrug (N3). De brug is in deze periode volledig…

Download de Netwerk NV App in de appstore

Gemakkelijk opdrachten plaatsen en snel de informatie vinden die u nodig heeft.

Download_on_the_App_Store_Badge.svg_-300x89
Download_on_the_Google_playstore_Badge

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat hier uw e-mailadres achter

Veel afval en weinig ruimte? Zie hiernaast wat wij voor u kunnen betekenen.

Ook als u weinig ruimte heeft in uw bedrijf of instelling, hebben wij een oplossing voor u grote hoeveelheden afval. Met de ECO pers heeft u slechts de oppervlakte van een parkeerplaats nodig om een grote hoeveelheid afval op te kunnen slaan..

De ECO pers is een zeer kleine zelfpersende container, die het mogelijk maakt om uw afvalvolume tot ruim 85% te reduceren. Door de grote vulopening is hij voor een brede range aan afvalstromen te gebruiken: van restafval, folie, papier tot kunststoffen toe.