Hergebruiken is herbeleven

Afval niet langer naar de stortplaats of oven brengen, maar als grondstof in te zetten voor nieuwe producten. Dat is de ultieme vorm van hergebruiken. Hergebruiken om het product te kunnen herbeleven!

Lees verder

Inzameling afval en grondstoffen

In speciaal ontworpen containers, met diverse inhoudsmaten, kunt u uw afval en grondstoffen kwijt. Op uw verzoek of met een vaste frequentie komen we langs om uw materiaal op te halen en af te voeren naar de recyclinginstallatie. Dagelijks bedienen we, in het gebied van Rotterdam tot Tiel en van Utrecht tot Breda, duizenden klanten zelfstandig. Dankzij samenwerking met diverse partijen kunnen we zelfs landelijk dekkend voor u de inzameling verzorgen.

Direct afvalcontainers bestellen

Inzameling klein gevaarlijk afval

Als één van de weinige bedrijven in Nederland kan Netwerk ook de inzameling en verwerking van uw gevaarlijk afval (zoals olie, koelvloeistof, terpentine en zoutzuur) voor u verzorgen. In een speciaal daartoe opgezet samenwerkingsverband behoort Netwerk tot de top 10 bedrijven in Nederland op deze specialistische markt.

Lees verder

Totaalpakket aan dienstverlening

Netwerk staat bekend om de volledigheid van haar dienstenpakket. Hierin zijn wij uniek in de markt. Naast ‘afvalinzameling’ in de meest ruime zin van het woord, richten we ons ook op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Gedacht kan daarbij worden niet alleen aan het vegen van straten. Ook het ledigen van vetputten, septictanks en straatkolken behoort tot deze sterk groeiende tak van sport. Gerelateerd aan de reiniging is de bestrijding van plaagdieren, terwijl we in het winterseizoen zelfs gladheid bestrijden.

Al deze activiteiten worden vooraf gegaan door onze belangrijkste unit: advies en afvalstoffenmanagement. Met onze jarenlange ervaring in de branche en de transparante werkwijze zit hier de grootste toegevoegde waarde voor onze klanten!

Voor een totaaloverzicht van onze dienstverlening: klik bovenaan deze pagina op ‘Onze diensten’.

Machinaal vegen

Ook voor het schoon opleveren van het terrein na een evenement kunt u een beroep doen op ons.

Nieuws

Renovatie N3 en Wantijbrug

Vanaf vrijdag 17 juli 2020 werkt Rijkswaterstaat aan de renovatie van de N3 en de Wantijbrug. Tijdens deze periode werken ze aan een nieuwe fundering en nieuw stil asfalt op…

Hoe kan je de eikenprocessierups het best bestrijden?

Al enkele jaren heeft Nederland overlast van de processierups, met vorig jaar het hoogtepunt. De brandharen van de processierups hebben een nadelig effect op de gezondheid van mensen en dier….

Professionele desinfectie voor bedrijven en zorginstellingen

Netwerk NV is gespecialiseerd in het desinfecteren van diverse ruimtes, zoals kantoren, kantines en wachtruimtes. Het desinfecteren van een ruimte gaat verder dan goed schoonmaken. Desinfectie bij bedrijven en instellingen…

Veel afval en weinig ruimte? Zie hiernaast wat wij voor u kunnen betekenen.

Ook als u weinig ruimte heeft in uw bedrijf of instelling, hebben wij een oplossing voor u grote hoeveelheden afval. Met de ECO pers heeft u slechts de oppervlakte van een parkeerplaats nodig om een grote hoeveelheid afval op te kunnen slaan.

De ECO pers is een zeer kleine zelfpersende container, die het mogelijk maakt om uw afvalvolume tot ruim 85% te reduceren. Door de grote vulopening is hij voor een brede range aan afvalstromen te gebruiken: van restafval, folie, papier tot kunststoffen toe.