Hergebruiken is herbeleven

Afval niet langer naar de stortplaats of oven brengen, maar als grondstof in te zetten voor nieuwe producten. Dat is de ultieme vorm van hergebruiken. Hergebruiken om het product te kunnen herbeleven!

Lees verder

Inzameling afval en grondstoffen

In speciaal ontworpen containers, met diverse inhoudsmaten, kunt u uw afval en grondstoffen kwijt. Op uw verzoek of met een vaste frequentie komen we langs om uw materiaal op te halen en af te voeren naar de recyclinginstallatie. Dagelijks bedienen we, in het gebied van Rotterdam tot Tiel en van Utrecht tot Breda, duizenden klanten zelfstandig. Dankzij samenwerking met diverse partijen kunnen we zelfs landelijk dekkend voor u de inzameling verzorgen.

Direct afvalcontainers bestellen

Inzameling klein gevaarlijk afval

Als één van de weinige bedrijven in Nederland kan Netwerk ook de inzameling en verwerking van uw gevaarlijk afval (zoals olie, koelvloeistof, terpentine en zoutzuur) voor u verzorgen. In een speciaal daartoe opgezet samenwerkingsverband behoort Netwerk tot de top 10 bedrijven in Nederland op deze specialistische markt.

Lees verder

Totaalpakket aan dienstverlening

Netwerk staat bekend om de volledigheid van haar dienstenpakket. Hierin zijn wij uniek in de markt. Naast ‘afvalinzameling’ in de meest ruime zin van het woord, richten we ons ook op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Gedacht kan daarbij worden niet alleen aan het vegen van straten. Ook het ledigen van vetputten, septictanks en straatkolken behoort tot deze sterk groeiende tak van sport. Gerelateerd aan de reiniging is de bestrijding van plaagdieren, terwijl we in het winterseizoen zelfs gladheid bestrijden.

Al deze activiteiten worden vooraf gegaan door onze belangrijkste unit: advies en afvalstoffenmanagement. Met onze jarenlange ervaring in de branche en de transparante werkwijze zit hier de grootste toegevoegde waarde voor onze klanten!

Voor een totaaloverzicht van onze dienstverlening: klik bovenaan deze pagina op ‘Onze diensten’.

Machinaal vegen

Ook voor het schoon opleveren van het terrein na een evenement kunt u een beroep doen op ons.

Nieuws

Renovatie Wantijbrug

Vanaf zondag 19 januari 2020 t/m vrijdag 3 april 2020 (met kans op uitloop) werkt Rijkswaterstaat aan de renovatie van de Wantijbrug (N3). De brug is in deze periode volledig…

Waarom wordt er op kantoor minder gerecycled dan thuis?

Steeds meer huishoudens zijn bewust bezig met het recyclen van huishoudelijk afval. Helaas wordt er op kantoor minder gerecycled dan thuis. Netwerk N.V. vraagt zich af hoe dit kan. Zijn…

Ontwikkelingen in de afvalmarkt

Zoals u van ons gewend bent, informeren wij u rond deze tijd van het jaar over de ontwikkelingen op de afvalmarkt en de gevolgen hiervan voor de tarieven van onze…

Veel afval en weinig ruimte? Zie hiernaast wat wij voor u kunnen betekenen.

Ook als u weinig ruimte heeft in uw bedrijf of instelling, hebben wij een oplossing voor u grote hoeveelheden afval. Met de ECO pers heeft u slechts de oppervlakte van een parkeerplaats nodig om een grote hoeveelheid afval op te kunnen slaan.

De ECO pers is een zeer kleine zelfpersende container, die het mogelijk maakt om uw afvalvolume tot ruim 85% te reduceren. Door de grote vulopening is hij voor een brede range aan afvalstromen te gebruiken: van restafval, folie, papier tot kunststoffen toe.