Vegen

Netwerk NV is met A-Garden een samenwerking aangegaan om u te ondersteunen in uw bedrijfsreiniging. De bedrijven hebben geïnvesteerd in de eerste volledig elektrische veegmachine van Nederland.

Netwerk N.V. ondersteunt u graag met het vegen van uw parkeerplaats, toegangsweg, terrein en bedrijfshallen. De elektrische veegmachine stoot geen CO2 uit en kan hierdoor ingezet worden in binnenruimtes, zoals bijvoorbeeld een bedrijfshal. Met de elektrische veegmachine kunnen wij u de milieuvriendelijkste optie aanbieden, welke door haar stillere karakter tevens goed inzetbaar is in kleine ruimtes.

Vegen na evenementen

Naast dat de elektrische veegmachine en onze andere veegmachines inzetbaar zijn op bedrijfsterreinen, zijn de veegmachines uitermate geschikt voor het vegen na evenementen. U kunt hierbij denken aan markten, braderieën, kermissen, open dagen, evenementen en concerten op openbare ruimtes, etc. Netwerk N.V. biedt u hierin een helpende hand.

De frequentie waarin wij komen vegen en uw wensen, stemmen wij graag met u af. De veegmachines zijn tevens inzetbaar buiten de reguliere werktijden.