Bedrijven in groep

Netwerk NV valt onder de Korevaar Groep. Binnen deze groep zijn diverse bedrijven actief. Alle bedrijven zijn actief in de afval- en grondstoffenmarkt of in de plaagdieren branche. Al onze bedrijven zijn gericht op het ontzorgen van de klant. De diensten binnen onze bedrijven lopen uiteen van containerreiniging tot afvalstoffenmanagement en plaagdiermanagement.

RCK

Recycling Centrale Korevaar

Wij streven er naar om uw afval te recyclen en te hergebruiken als grondstoffen voor de volgende generatie. Het werken aan een circulaire economie staat bij ons hoog in het vaandel! Wij streven er naar om u volledig te ontzorgen op het gebied van afvalmanagement, plaagdiermanagement en reiniging. Hierbij kiezen wij voor de milieuvriendelijkste opties en staat duurzaamheid centraal.

Plaagdieren

Bestrijdingongedierte.nl

Bestrijdingongedierte.nl is een onderdeel van Netwerk NV en is dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren. Onze specialisten voeren weringsmaatregelen en ongediertebestrijdingen uit door heel Nederland. De focus ligt op verschillende diersoorten, hierbij kan u denken aan houtwormen, processierupsen, muizen, ratten en wespen. De plaagdierspecialisten zijn intern en extern opgeleid en bezitten de juiste certificaten en keurmerken, zij helpen u graag!

Asbest verwijderen

Korevaar Langerak

In Langerak is het sloop en asbestverwijderingsbedrijf van de groep gevestigd. De drie afvalbedrijven Netwerk, RCK en KoreNet werken intensief samen met Korevaar Langerak. Asbestsanering is de belangrijkste activiteit van dit bedrijf, waarbij met name gedacht moeten worden aan het verwijderen van asbesthoudende golfplaten op daken van schuren. Maar ook andere toepassingen van asbesthoudende materialen worden door het door Korevaar gesaneerd.

Naast de asbestsanering zijn sloopwerkzaamheden een andere belangrijke activiteit van Korevaar BV. Door de beschikking over diverse kranen met hulpstukken als sorteergrijpers, hydraulische sloophamers en knippers kan bijna elk gebouw moeiteloos worden gesloopt. Door hierbij te combineren met de Recycling Centrale Korevaar kunnen wij tijdens deze sloopwerkzaamheden tevens de diverse afvalstromen reeds op de werkvloer scheiden. Kortom: slopen is een vak geworden en dat verstaan ze bij Korevaar.

Sorteer en bewerking

KoreNet

KoreNet is ons sorteer- en bewerkingsbedrijf in Groot-Ammers. KoreNet richt zich voornamelijk op het opwerken van afval tot stromen die weer als grondstof ingezet kunnen worden. Netwerk NV kan met behulp van KoreNet uw bedrijfsafval omzetten naar herbruikbare grondstoffen. Samen met KoreNet zijn wij constant zoekend naar nieuwe mogelijkheden om afval te recyclen.

Netwerk NV | Hergebruiken is Herbeleven | Afval & Recycling

Hergebruiken is herbeleven

Afval & Recycling

Wij zetten 95% om naar nieuwe grondstoffen

Uw brandbare bedrijfsafval wordt omgezet naar stadswarmte!

GrondStoffenMix: bedrijfsafval omzetten naar herbruikbare grondstoffen

Het eenmalig gebruiken van producten om ze vervolgens als afval af te danken en af te voeren naar een stortplaats of verbrandingsoven is voorbij! Vaak kunnen de producten hergebruikt worden en kan het afval ingezet worden als grondstof. Hergebruiken van producten en materialen om ze op die manier te kunnen herbeleven.

Netwerk NV | Reiniging | Straatveger | Vegen

Grote diversiteit aan reinigingsactiviteiten

Reiniging

Elektrisch vegen is bij ons mogelijk!

Grote diversiteit aan reinigingsactiviteiten

Reinigen van uw rolcontainers op abonnementsbasis

Netwerk staat bekend om de volledigheid van haar dienstenpakket. Zo richten we ons ook op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Gedacht kan daarbij worden aan het elektrisch vegen van straten en het reinigen van (rol)containers. Maar ook het ledigen van vetputten, septictanks en straatkolken behoort tot deze sterk groeiende tak van sport.

Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Bestrijding en preventie van plaagdieren

Plaagdiermanagement

Binnen 24 uur op locatie

24/7 inzicht door digitale vallen

Duurzame en efficiënte plaagdierwering

Wij verzorgen weringsmaatregelen tegen muizen, ratten en andere plaagdieren. Voor zowel bedrijven als bij particulieren. Samen met u realiseren wij een definitieve oplossing voor uw plaagdieren-probleem om deze voorgoed te bestrijden en te beheersen. Wij geven u graag advies. Vraag onze plaagdierspecialisten zeker naar onze duurzame weringsmaatregelen!

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw bedrijfsafval, plaagdiermanagement of wensen omtrent reiniging.