Bedrijven in groep

Netwerk NV valt onder de Korevaar Groep. Binnen deze groep zijn diverse bedrijven actief. Alle bedrijven zijn actief in de afval- en grondstoffenmarkt of in de plaagdieren branche. Al onze bedrijven zijn gericht op het ontzorgen van de klant. De diensten binnen onze bedrijven lopen uiteen van containerreiniging tot afvalstoffenmanagement en plaagdiermanagement.

RCK

Recycling Centrale Korevaar

Wij streven er naar om uw afval te recyclen en te hergebruiken als grondstoffen voor de volgende generatie. Het werken aan een circulaire economie staat bij ons hoog in het vaandel! Wij streven er naar om u volledig te ontzorgen op het gebied van afvalmanagement, plaagdiermanagement en reiniging. Hierbij kiezen wij voor de milieuvriendelijkste opties en staat duurzaamheid centraal.

Plaagdieren

Bestrijdingongedierte.nl

Bestrijdingongedierte.nl is een onderdeel van Netwerk NV en is dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren. Onze specialisten voeren weringsmaatregelen en ongediertebestrijdingen uit door heel Nederland. De focus ligt op verschillende diersoorten, hierbij kan u denken aan houtwormen, processierupsen, muizen, ratten en wespen. De plaagdierspecialisten zijn intern en extern opgeleid en bezitten de juiste certificaten en keurmerken, zij helpen u graag!

Asbest verwijderen

Korevaar Langerak

In Langerak is het sloop en asbestverwijderingsbedrijf van de groep gevestigd. De drie afvalbedrijven Netwerk, RCK en KoreNet werken intensief samen met Korevaar Langerak. Asbestsanering en bodemsanering zijn de belangrijkste activiteiten van dit bedrijf.

Naast de asbestsanering en bodemsanering zijn ook sloopwerkzaamheden een  belangrijke activiteit van Korevaar BV. Door de beschikking over diverse kranen met hulpstukken als sorteergrijpers, hydraulische sloophamers en knippers kan bijna elk gebouw moeiteloos worden gesloopt. Door hierbij samen te werken Recycling Centrale Korevaar kunnen wij tijdens deze sloopwerkzaamheden de diverse afvalstromen reeds op de werkvloer scheiden. Kortom: slopen is een vak geworden en dat verstaan ze bij Korevaar.

Sorteer en bewerking

KoreNet

KoreNet is ons sorteer- en bewerkingsbedrijf in Groot-Ammers. KoreNet richt zich voornamelijk op het opwerken van afval tot stromen die weer als grondstof ingezet kunnen worden. Netwerk NV kan met behulp van KoreNet uw bedrijfsafval omzetten naar herbruikbare grondstoffen. Samen met KoreNet zijn wij constant zoekend naar nieuwe mogelijkheden om afval te recyclen.

KoreNet fungeert tevens als het afvalbrengstations voor bedrijven. Daarnaast is ook de milieustraat van Waardlanden gevestigd op het terrein van KoreNet. Zowel particulier- als bedrijfsmatig afval wordt op milieu verantwoorde wijze verwerkt in Groot-Ammers.

Afvalcontainers

Afvalcontainers Korevaar

Gaat u uw badkamer of huis verbouwen? Bestel via Afvalcontainers Korevaar een container voor uw verbouwing. De tarieven bij Afvalcontainers Korevaar zijn all-in en u heeft recht op vier weken huur. Afvalcontainers Korevaar plaatst haar kluscontainers voornamelijk in de plaatsen Den Haag, Gouda, Rotterdam, Utrecht, Gorinchem, Houten, IJsselstein, Nieuwerkerk aan den IJssel en Vianen. Heeft u eenmalig een 3, 6 of 9m3 container nodig? Wij helpen u graag verder!

Eikenprocessierupsen bestrijden

Eikenprocessierupsen.com

Eikenprocessierupsen.com is samen met Bestrijdingongedierte.nl een onderdeel van Netwerk N.V. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en de juiste training, certificaten en apparatuur. De ongediertebestrijder kunnen de eikenprocessierupsennesten hierdoor veilig en snel verwijderen. Bij Eikenprocessierupsen.com kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor snelle, professionele en veilige bestrijding van de eikenprocessierups.

Duurzame bouwmaterialen

2e Kans Bouwmaterialen

Recyclen en het hergebruiken van materialen staat binnen de Korevaar Groep hoog in het vaandel. Met 2e Kans Bouwmaterialen tillen wij het recyclen naar een hoger niveau. Bij 2e Kans Bouwmaterialen geven wij mensen, materialen en milieu een tweede kans. Bent u op zoek naar duurzame bouwmaterialen? Bekijk onze webshop en start vandaag nog met uw klus of DIY-project!

Ongediertebestrijding

POBN

De ongediertebestrijders van Prevent Ongedierte Bestrijding Nederland, ofwel POBN, zijn experts in het vakkundig voorkomen en bestrijden van muizen, ratten, wespen, zilvervisjes, etc. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw ongedierteoverlast in en rondom Amsterdam? Neem contact op met onze plaagdierspecialisten! POBN komt langs en maakt stelt een weringsplan op voor maximaal resultaat.

Netwerk NV | Hergebruiken is Herbeleven | Afval & Recycling

Hergebruiken is herbeleven

Afval & Recycling

Wij zetten 95% om naar nieuwe grondstoffen

Uw brandbare bedrijfsafval wordt omgezet naar stadswarmte!

GrondStoffenMix: bedrijfsafval omzetten naar herbruikbare grondstoffen

Het eenmalig gebruiken van producten om ze vervolgens als afval af te danken en af te voeren naar een stortplaats of verbrandingsoven is voorbij! Vaak kunnen de producten hergebruikt worden en kan het afval ingezet worden als grondstof. Hergebruiken van producten en materialen om ze op die manier te kunnen herbeleven.

Netwerk NV | Reiniging | Straatveger | Vegen

Grote diversiteit aan reinigingsactiviteiten

Reiniging

Elektrisch vegen is bij ons mogelijk!

Grote diversiteit aan reinigingsactiviteiten

Reinigen van uw rolcontainers op abonnementsbasis

Netwerk staat bekend om de volledigheid van haar dienstenpakket. Zo richten we ons ook op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Gedacht kan daarbij worden aan het elektrisch vegen van straten en het reinigen van (rol)containers. Maar ook het ledigen van vetputten, septictanks en straatkolken behoort tot deze sterk groeiende tak van sport.

Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Bestrijding en preventie van plaagdieren

Plaagdiermanagement

Binnen 24 uur op locatie

24/7 inzicht door digitale vallen

Duurzame en efficiënte plaagdierwering

Wij verzorgen weringsmaatregelen tegen muizen, ratten en andere plaagdieren. Voor zowel bedrijven als bij particulieren. Samen met u realiseren wij een definitieve oplossing voor uw plaagdieren-probleem om deze voorgoed te bestrijden en te beheersen. Wij geven u graag advies. Vraag onze plaagdierspecialisten zeker naar onze duurzame weringsmaatregelen!

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw bedrijfsafval, plaagdiermanagement of wensen omtrent reiniging.