Onze certificaten

ISO 14001-2015

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem. Netwerk NV heeft voor haar organisatie een passend milieubeleid ontwikkelt en borgt de uitvoering van dit beleid. Het doel van deze ISO is het verminderen van milieurisico’s binnen de bedrijfsvoering. Netwerk NV voldoet aan de ISO 14001:2015.

VCA  –  2008/5.1

Veiligheid staat binnen Netwerk NV op de eerste plaats. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Al onze plaagdierspecialisten, chauffeurs, accountmanagers en overige buitendienstmedewerkers zijn in het bezit van een VCA-basis of VCA-vol. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat onze collega’s zo veilig mogelijk te werk gaan!

ISO 9001-2015

Netwerk NV voldoet aan de ISO 9001-2015 norm. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Door het behalen van deze norm kunnen wij u als klant van een betere kwaliteit van onze dienstverlening voorzien. Wat wij zeggen doen wij oo

CEPA

Met de tak van dienst Plaagdierbeheersing heeft Netwerk NV in 2020 het CEPA-certificaat behaald. CEPA staat voor Conferderation of European Pest Management Associations. Het certificaat staat voor alle kennis en deskundigheid uit Europa op het gebied van plaagdierbeheersing. Met het behalen van dit certificaat toont Netwerk NV aan dat haar plaagdierspecialisten bij de opdrachten vanuit Bestrijdingongedierte.nl en Netwerk NV plaagdiermanagement bedrijven en particulieren voorzien van de best mogelijke service op het gebied van plaagdierbeheersing.

Keurmerken

Keurmerk Plaagdiermanagement (KPMB)

Netwerk NV is één van de 15 bedrijven in Nederland welke het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB) heeft behaald. Het Keurmerk Plaagdiermanagement geeft invulling aan het Integrated Pest Management (IPM) principe en heeft als doel de veiligheid voor mens en milieu te waarborgen. U kunt het keurmerk zien als hulpmiddel om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen voor u als klant.

Keurmerk IPM rattenbeheersing

Naast het Keurmerk Plaagdiermanagement heeft Netwerk NV ook het Keurmerk IPM Rattenbeheersing in het bezit. Door het behalen van dit keurmerk mogen wij rodenticiden plaatsen om rattenpopulaties rondom gebouwen en voedselopslagplaatsen te beheersen. Zoals de naam al verklapt zijn alle werkzaamheden in lijnt met Integrated Pest Management Principe (IPM).