Plaagdierbeheersing

Netwerk NV verzorgt professionele ongediertebestrijding en -preventie bij bedrijven en particulieren. Al spreken wij liever van preventie dan van bestrijding. Ons motto is beter voorkomen dan genezen! Netwerk NV legt namelijk de focus op een permanente oplossing.
Wij zijn de specialist in de preventie, detectie en bestrijding van muizen, ratten en insecten. Tevens zijn wij de expert voor duurzame weringsmaatregelen tegen plaagdieren.

Ik wil ongedierte bestrijden of voorkomen in mijn:

Onze expertise in ongediertepreventie en -bestrijding zorgt ervoor dat wij een breed scala aan oplossingen hebben. Wij adviseren u welke aanpak het beste aansluit bij uw pand of woning; om muizen, ratten, kruipende en vliegende insecten te voorkomen. In samenwerking met u creëren wij een oplossing op maat, conform uw behoeften en wensen.

Plaagdieren kunnen heel wat overlast veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan muizen en ratten die elektriciteitskabels door knagen wat brand kan veroorzaken, of de insecten die uw voedingsmiddelen aantasten. Netwerk NV is de professionele partner die al uw plaagdieren kan beheersen en bestrijden. Wij geven tijdens onze bezoeken tips en adviezen zodat u in de toekomst de overlast kunt voorkomen. Tevens kunnen wij op locatie weringsmaatregelen treffen zodat het ongedierte niet meer in uw pand of woning kan komen. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse om u van de vervelende plaagdieren af te helpen.

Expertise en ervaring

Soorten ongedierte

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen