Plaagdierbeheersing

Netwerk NV is naast specialist in reiniging en afvalinzameling ook de expert voor professionele ongediertebestrijding en –preventie. Wij verzorgen weringsmaatregelen tegen muizen, ratten en insecten. Dat doen we zowel bij particulieren als bedrijven. We leggen de nadruk op voorkomen en zoeken altijd naar een permanente oplossing. Wij geven u graag advies op het gebied van preventie, detectie en bestrijding. Vraag ons zeker naar duurzame weringsmaatregelen!

Ik wil advies over ongedierte bestrijden en voorkomen in:

Mijn bedrijf
Wij hebben veel ervaring met ongediertepreventie en –bestrijding. Daardoor weten we precies welke oplossing het best is om in uw specifieke situatie af te komen van knaagdieren, insecten en ander ongedierte. U krijgt dus altijd een maatwerkoplossing gebaseerd op het pand en uw wensen.

Mijn woning
De enige dieren die u in huis wilt hebben, zijn eventueel huisdieren. Plaagdieren passen niet in dit plaatje. Muizen, ratten en insecten zijn niet alleen onhygiënisch, ze kunnen ook schade veroorzaken. Knaagdieren kunnen bijvoorbeeld elektriciteitskabels doorknagen. Dat kan kortsluiting en daarmee zelfs brand veroorzaken. Houtworm vormt een bedreiging voor meubels en woningelementen van hout. Kortom: geen goede huisgenoten. Netwerk NV helpt u deze plaagdieren weer buiten de deur te zetten en daar te houden. We pakken het probleem aan en geven tijdens onze bezoeken tips om overlast in de toekomst te voorkomen. Als u dat wilt, kunnen we deze weringsmaatregelen ook  voor u aanbrengen. Na uw contactverzoek zijn wij binnen 24 uur ter plaatse om het plaagdierprobleem aan te pakken.

Expertise en ervaring

Soorten ongedierte

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen