Voedingsmiddelen industrie

Het is voor de voedingsmiddelenindustrie, waar de vervaardiging en/of verpakking van voedingsmiddelen en drank plaatsvindt, van cruciaal belang dat er op hygiënische wijze wordt gewerkt. Ongedierte is in deze sector dan ook zeer onwenselijk. Vervuiling of besmetting van levensmiddelen door ongedierte is een risico voor de volksgezondheid en kan ervoor zorgen dat u (tijdelijk) uw productie stil moet leggen.

De voedingsmiddelenindustrie wordt streng geauditeerd en moet aan zeer veel hygiëne- en kwaliteitseisen voldoen. Deskundige ongediertebeheersing en -bestrijding is noodzakelijk om aan de strenge auditnormen te kunnen voldoen en de voedselveiligheid te kunnen garanderen. Uw productieprocessen moeten van onberispelijke kwaliteit zijn en dit moet u te allen tijde kunnen bewijzen aan auditerende instanties, de bedrijven aan wie u levert en aan hun klanten.
Onze expertise in ongediertepreventie en -bestrijding zorgt ervoor dat wij een breed scala aan oplossingen hebben. Wij adviseren u welke aanpak het beste aansluit bij uw pand om muizen, ratten, kruipende en vliegende insecten te voorkomen. In samenwerking met u creëren wij een oplossing op maat, conform uw behoeften en wensen.

Ons serviceprogramma

  • Periodieke inspecties op aanwezigheid van plaagdieren
  • 24/7 digitale knaagdierbewaking door middel van een online monitoringssysteem
  • Plaagdierrisico-inventarisaties; en onderzoeksrapportages om te controleren welk ongedierte aanwezig is.
  • Bouwkundige weringsmaategelen om duurzaam ongedierteproblemen te voorkomen.
  • Camera-inspecties / nachtinspecties om aanwezigheid van plaagdieren te onderzoeken
  • Onderhoud vliegenlampen inclusief telling en determinatie
  • Bouwtechnische adviesinspecties tijdens nieuwbouw of verbouwing
  • Correctieve bestrijdingen
  • Analyse / adviesrapport op basis van trendanalyses
  • Ondersteuning tijdens audits

Kwaliteitssysteem

Netwerk NV beschikt over veel kennis van meerdere kwaliteitssystemen zoals AIB, BRC, IFS Tesco, GMP+, en het steeds meer gehanteerde FSSC22000.
Voor elk kwaliteitssysteem maken wij een op maat gemaakt beheersplan naar uw behoefte en de gevraagde eisen van auditerende instanties.
Voor de verslaglegging en rapportages hebben wij een uitgebreid digitaal klantenportaal die volledig voldoet aan deze strengste kwaliteitsnormen.

null
Last van Plaagdieren?
Spoed service, binnen 24 uur op locatie. Professionele service uitgevoerd door vakspecialisten.
NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen