Bedwantsen

Bedwantsen worden ook wel bedbugs genoemd. Ze worden niet alleen in Nederland aangetroffen maar komen over de gehele wereld voor. Wereldwijd worden bedwantsen een steeds groter probleem.

Het kan soms erg lang duren voordat ze ontdekt worden. Ze kunnen zich razendsnel verspreiden met als gevolg een snelle groei van de overlast.

Een bedwants leeft het liefst in het bed of in kleine naden, kieren en gaten, zoals holle bedspijlen of in plooien van het beddengoed. Deze bloedzuigende insecten kunnen flinke jeuk bezorgen bij mensen. Hotels maar ook particulieren kunnen er veel overlast van ondervinden. Er zijn weinig chemische middelen die afdoende zijn om bedwantsen te bestrijden. Een combinatie behandeling met stoom kan een zeer goede oplossing zijn tegen bedwantsen.

Bedwantsen verdwijnen niet door alleen goed schoon te maken. Het bestrijden van bedwantsen is dan ook een zaak voor specialisten.

Heeft u last van bedwantsen?

Netwerk NV is de specialist voor een professionele bedwantsenbestrijding. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en materialen om dit op een vakkundige en veilige manier uit te voeren.

null
Last van Plaagdieren?
Spoed service, binnen 24 uur op locatie. Professionele service uitgevoerd door vakspecialisten.
NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen