Bedwantsen

In het Engels zegt men weleens ‘don’t let the bedbugs bite’ om iemand een goede nacht te wensen. En dat is precies de kern van het probleem, want deze kleine bloedzuigende parasieten kunnen flinke jeuk veroorzaken en daarmee de nachtrust verstoren.

De bedwants is vernoemd naar zijn favoriete plek. Hij verblijft het liefst in plooien van het beddengoed of de kieren, naden en gaatjes in het bedmeubel zelf. Omdat ze zo klein zijn, duurt het vaak even voor ze ontdekt worden. Door hun snelle voortplanting is het tegen die tijd een groot probleem. Bedwantsen zorgen wereldwijd voor overlast, zowel bij particulieren als in hotels. De oplossing van het probleem ligt helaas niet alleen in goed schoonmaken. Ook chemische middelen werken vaak onvoldoende. Het beste resultaat krijgen we meestal door een combinatiebehandeling met stoom. Wat in uw specifieke situatie werkt, komen we graag samen met u bepalen.

Heeft u last van bedwantsen?

Netwerk NV is de specialist voor een professionele bedwantsenbestrijding. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en materialen om dit op een vakkundige en veilige manier uit te voeren.

null
Last van Plaagdieren?
Spoed service, binnen 24 uur op locatie. Professionele service uitgevoerd door vakspecialisten.
NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen