Houtworm

Houtworm kan aanzienlijke schade aanbrengen aan uw bedrijfspand of woning. Houtworm is de verzamelnaam voor een aantal soorten die schade aanbrengen aan hout. Hierbij kunt u denken aan de huisboktor, de spinthoutkever, de bonte knaagkever of de gewone houtwormkever.

De naam houtworm wordt gebruikt voor de larve (wormfase) van het insect, die het hout eet en in het hout boort.

De officiële naam voor houtworm is houtboorders. Maar vaker wordt er gesproken over houtworm.

Houtworm kan aanzienlijke schade toebrengen aan het hout. Hierdoor is het soms noodzakelijk om aangetaste delen te vervangen, mits de aantasting al geruime tijd aan de gang is geweest.

Houtworm bestrijden moet door specialisten gedaan worden om bouwkundige schades te voorkomen. Houtworm blijft jarenlang verborgen met ernstige schade tot gevolg. Het is noodzakelijk dat u snel actie onderneemt bij het constateren van houtworm. Voor er bestreden kan worden is het noodzakelijk om eerst een grondig onderzoek te laten verrichten door een specialist.
Wij gebruiken effectieve middelen om uw houtworm te bestrijden.

Heeft u last van houtworm?

Netwerk NV is de specialist voor een professionele houtwormbestrijding. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en materialen om dit op een vakkundige en veilige manier uit te voeren.

null
Last van Plaagdieren?
Spoed service, binnen 24 uur op locatie. Professionele service uitgevoerd door vakspecialisten.
NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen