Kakkerlakken

Kakkerlakken hebben een negatief imago en terecht. Ze zien er namelijk niet alleen eng uit, ze dragen ook nog eens verschillen ziektes met zich mee. Salmonella en dysenterie bijvoorbeeld, maar mensen met een zwakkere weerstand kunnen daarnaast astma en eczeem krijgen van hun uitwerpselen.

Toch is het gezondheidsrisico niet het enige waarom kakkerlakken de naam ‘ongedierte’ verdienen; ze zorgen voor een nare geur die blijft hangen in voorwerpen en voedsel waarmee ze in aanraking komen. Niet echt fris. Tel daarbij op dat kakkerlakken zich heel snel voor kunnen planten en het negatieve plaatje is compleet. Als u er één ziet, is het daarom zaak snel in actie te komen om ervoor te zorgen dat de plaag zich niet verspreidt. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben de kennis én de middelen om een kakkerlakkenplaag een halt toe te roepen op een verantwoorde manier.

Heeft u last van kakkerlakken?

Netwerk NV is de specialist voor een professionele kakkerlakkenbestrijding. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en materialen om dit op een vakkundige en veilige manier uit te voeren.

null
Last van Plaagdieren?
Spoed service, binnen 24 uur op locatie. Professionele service uitgevoerd door vakspecialisten.
NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen