Muizen

Klein formaat, groot probleem. Want door het risico op ziektes, overlast en schade zijn muizen lang niet zo onschuldig als ze eruitzien.

In Nederland zijn er veel verschillende soorten, met de huismuis als meestvoorkomende. “Het is er gelukkig maar eentje”, horen wij vaak. Helaas is dit zelden het geval. Als er één muis is, zijn er hoogstwaarschijnlijk meer. En ze brengen ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee. Ze kunnen ziektes als salmonella, leptospirose en hantavirussen met zich meedragen. Bovendien knagen ze aan alles. Niet alleen aan levensmiddelen, maar ook aan leidingen en kabels. Daardoor kan kortsluiting en zelfs brand ontstaan.

Netwerk NV weet precies hoe muizen het best aangepakt kunnen worden. Met een persoonlijk bestrijdings- en weringsplan op basis van uw persoonlijke situatie, heeft u een duurzame langetermijnoplossing in handen.

Heeft u last van muizen?

De specialisten van Netwerk NV bestrijden de muizen graag voor u. Netwerk NV is de specialist in het professioneel bestrijden van muizen in elke omgeving.

null
Last van Plaagdieren?
Spoed service, binnen 24 uur op locatie. Professionele service uitgevoerd door vakspecialisten.
NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen