Ratten

De rat, het grote ‘broertje’ van de muis, is een echte onruststoker. In bedrijven en woningen kunnen ze grote schade aanrichten aan gebouw, voorraad en gezondheid.

Ratten zijn ziektekiemen op pootjes. Ze verspreiden ziektes als salmonella en de ziekte van Weil. Dat gebeurt doordat mensen in aanraking komen met plekken en voorwerpen die besmet zijn met rattenuitwerpselen en -urine. Daarnaast veroorzaken ze knaagschade. In het ergste geval kan dit kortsluiting of brand tot gevolg hebben. In Nederland komen de bruine en de zwarte rat het meest voor. De bruine rat is degene die de meeste problemen veroorzaakt in huizen en bedrijven.

De specialisten van Netwerk NV hebben veel kennis over het gedrag van ratten, waardoor ze gericht en efficiënt te werk kunnen gaan. Door weringsmaatregelen te treffen, wordt het rattenprobleem duurzaam opgelost.

Heeft u last van ratten?

De specialisten van Netwerk NV bestrijden de ratten graag voor u. Netwerk NV is de specialist in het professioneel bestrijden van ratten in elke omgeving.

null
Last van Plaagdieren?
Spoed service, binnen 24 uur op locatie. Professionele service uitgevoerd door vakspecialisten.
NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen