Ratten

Ratten vormen een groot risico voor uw bedrijf of woning. Ratten kunnen schade aanrichten aan uw gebouw en voorraad, en de gezondheid van u zelf en uw klanten en personeel in gevaar brengen.

Ratten staan bekend als grote ziekteverspreiders waaronder salmonella en de ziekte van Weil. Deze ziektes worden verspreid door het aanraken van plekken en voorwerpen die besmet zijn met hun uitwerpselen en urine.

Ratten kunnen met hun geknaag schade aanrichten aan leidingen en kabels wat brand of kortsluiting tot gevolg kan hebben.

Er zijn twee soorten ratten die veel in Nederland voorkomen:, de bruine rat en de zwarte rat. De bruine rat komt in Nederland vaker voor in zowel woningen als bedrijven. De zwarte rat komt minder vaak voor; deze soort knaagdieren leeft voornamelijk in het zuiden van Nederland en in havengebieden.

Het bestrijden van ratten kan het best worden gedaan worden door een specialist. Deze specialist kent het gedrag van de dieren en kan ze zo het meest efficiënt bestrijden. Belangrijk is het voorkomen dat ratten in uw bedrijf of woning binnendringen.

Netwerk NV zet door middel van weringsmaatregelen een belangrijke eerste stap in het duurzaam oplossen van het rattenprobleem. Netwerk NV heeft specialisten in huis die hiervoor een professioneel weringsplan kunnen opstellen en uitvoeren.

Netwerk NV heeft verschillende duurzame oplossingen om de rattenbestrijding succesvol uit te voeren. Tevens is Netwerk NV gecertificeerd voor de rattenbestrijding door middel van een IPM rattenbeheersing certificering.

Heeft u last van ratten?

De specialisten van Netwerk NV bestrijden de ratten graag voor u. Netwerk NV is de specialist in het professioneel bestrijden van ratten in elke omgeving.

null
Last van Plaagdieren?
Spoed service, binnen 24 uur op locatie. Professionele service uitgevoerd door vakspecialisten.
NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen