Vlooien

Vlooien zijn een vaak voorkomend probleem in woningen, vooral als u huisdieren heeft zoals katten en honden. Ze worden ook vaak aangetroffen in huizen waar recent huisdieren zijn geweest.

Niet alleen honden en katten kunnen vlooien hebben, maar ook andere dieren met haren zoals ratten, konijnen en muizen.

Vlooien hebben geen vleugels, maar ze kunnen wel zeer goed springen waardoor ze lange afstanden kunnen bereiken. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk tussen u en de huisdieren bewegen en jeukende beten achter laten.

Alleen al de gedachte aan vlooien in huis is meestal al voldoende om de huid te laten jeuken. Maar vlooien overkomt je en het is vaak niet eens je eigen schuld. Huisdieren nemen vlooien mee via andere dieren of plaatsen, waardoor ze in uw woning terechtkomen. Indien u last heeft van vlooien wilt u het probleem zo snel mogelijk opgelost zien. Op voorwaarde dat het een veilige bestrijding is voor u, uw gezinsleden en natuurlijk uw huisdieren.

Heeft u last van vlooien?

Netwerk NV is de specialist voor een professionele vlooienbestrijding. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en materialen om dit op een vakkundige en veilige manier te doen.

null
Last van Plaagdieren?
Spoed service, binnen 24 uur op locatie. Professionele service uitgevoerd door vakspecialisten.
NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact / Offerte aanvragen

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen