Plaagdiermanagement

Netwerk NV is naast specialist in reiniging en afvalinzameling en ook de expert voor professionele plaagdierbestrijding en -preventie met onze plaagdiermanagement. Wij verzorgen weringsmaatregelen tegen muizen, ratten en insecten. Dat doen wij zowel bij particulieren als bedrijven. Wij leggen de nadruk op voorkomen en zoeken altijd naar een permanente oplossing. Wij geven u graag advies op het gebied van preventie, detectie en bestrijding. Vraag ons zeker naar duurzame weringsmaatregelen, neem hier contact met ons op!

Alle papieren op orde

Wetgeving en certificering

De enige dieren die u in huis wilt hebben zijn eventueel huisdieren. Plaagdieren passen niet in de plaatje. Muizen, ratten en insecten zijn niet alleen onhygiënisch, ze kunnen ook schade veroorzaken. Knaagdieren kunnen bijvoorbeeld elektriciteitskabels doorknagen. Hierdoor kan kortsluiting en daarmee zelfs brand ontstaan. Houtworm vormt een bedreiging voor meubels en woning elementen van hout. Kortom, geen goede huisgenoten. Netwerk NV helpt u deze plaagdieren weer buiten de deur te zetten én daar te houden.

Eén van de 15 bedrijven in Nederland met het keurmerk Plaagdiermanagement bedrijven (KPMB)

Wij werken volgens de principes van Integrated Pest Management

Digitaal logboek

Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Het IPM-principe

Integrated Pest Management (IPM)

Netwerk NV werkt volgens de richtlijnen van Integrated Pest Management ofwel het IPM-principe. Hiermee vergroten wij onder andere de voedselveiligheid door middel van betere preventie van uw plaagdierprobleem. Daarbovenop draagt een vermindering van de hoeveelheid toegepaste biociden bij aan een beter milieu en een gezondere werkomgeving. Een belangrijke basisvoorwaarden van het IPM-principe is het inzetten van niet-giftig lokaas ter monitoring van plaagdieren/ongedierte. IPM sluit naadloos aan op het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Alle papieren op orde

Uw professionele bedrijfspartner

Wij hebben veel ervaring met plaagdierbeheersing en preventie . Daardoor weten we precies welke oplossing het beste is om in uw specifieke situatie af te komen van knaagdieren, insecten en ander ongedierte. Onze specialisten beschikken allemaal over een vakbekwaamheidsdiploma beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen en hebben jaren ervaring binnen het vakgebied. Samen met u wordt er een plan van aanpak gerealiseerd die past binnen uw budget en mogelijkheden.

Een vast contactpersoon voor uw bedrijf!

Wij hebben voor elk ongedierte probleem een oplossing

Wij handelen snel en denken met u mee

Elke medewerker is juist geschoold en opgeleid

Wij zetten gedreven vakspecialisten in voor uw bedrijfslocatie

Wij nemen uw zorgen uit handen in alle facetten van plaagdierbestrijding, preventie en beheersing

Echte vakmensen

Expertise en ervaring

Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Ze beschikken allemaal over een vakbekwaamheidsdiploma ‘Beheersing plaagdieren en houtaantastende organisme’. Toch zijn het niet de verplichte papieren die van onze mensen vakmensen maken. Dat zijn de jarenlange ervaring met plaagdierpreventie en bestrijding, de professionele houding en de kennis om een plaagdierprobleem op de juiste wijze op te lossen.

Onze bouwkundige oplossingen

Bouwkundige maatregelen

Muizen, ratten en andere plaagdieren weten precies waar zij uw woning of bedrijfspand kunnen binnentreden. Onze bouwkundige specialisten zorgen ervoor dat deze openingen op de juiste wijze gedicht worden, zodat u geen overlast meer ervaart!

Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Bouwkundige maatregelen worden meegenomen in de offerte

Bestrijding en preventie bij één partij

Risicoinventarisatie bij start werkzaamheden

Netwerk NV | Hergebruiken is Herbeleven | Afval & Recycling

Hergebruiken is herbeleven

Afval & Recycling

Wij zetten 95% om naar nieuwe grondstoffen

Uw brandbare bedrijfsafval wordt omgezet naar stadswarmte!

GrondStoffenMix: bedrijfsafval omzetten naar herbruikbare grondstoffen

Het eenmalig gebruiken van producten om ze vervolgens als afval af te danken en af te voeren naar een stortplaats of verbrandingsoven is voorbij! Vaak kunnen de producten hergebruikt worden en kan het afval ingezet worden als grondstof. Hergebruiken van producten en materialen om ze op die manier te kunnen herbeleven.

Netwerk NV | Reiniging | Straatveger | Vegen

Grote diversiteit aan reinigingsactiviteiten

Reiniging

Elektrisch vegen is bij ons mogelijk!

Grote diversiteit aan reinigingsactiviteiten

Reinigen van uw rolcontainers op abonnementsbasis

Netwerk staat bekend om de volledigheid van haar dienstenpakket. Zo richten we ons ook op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Gedacht kan daarbij worden aan het elektrisch vegen van straten en het reinigen van (rol)containers. Maar ook het ledigen van vetputten, septictanks en straatkolken behoort tot deze sterk groeiende tak van sport.

Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Bestrijding en preventie van plaagdieren

Plaagdiermanagement

Binnen 24 uur op locatie

24/7 inzicht door digitale vallen

Duurzame en efficiënte plaagdierwering

Wij verzorgen weringsmaatregelen tegen muizen, ratten en andere plaagdieren. Voor zowel bedrijven als bij particulieren. Samen met u realiseren wij een definitieve oplossing voor uw plaagdieren-probleem om deze voorgoed te bestrijden en te beheersen. Wij geven u graag advies. Vraag onze plaagdierspecialisten zeker naar onze duurzame weringsmaatregelen!

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdiermanagement!