Bedwantsen bestrijding

Heeft u last van bedwantsen binnen uw onderneming en zoekt u naar bedwantsen bestrijding? Neem dan direct contact op! De officiële naam van de bedwants is Beddewants. Bedwantsen komen niet alleen in Nederland voor maar over de hele wereld. Het zijn parasieten die leven van het bloed van mensen, warmbloedige huisdieren en op vogels. Bedwantsen leven voornamelijk in de kieren van meubels, bedstellen, wanden en in kledingstukken en kunnen grote overlast veroorzaken in woningen, hotels en vakantiewoningen. Als bedwantsen in grote aantallen aanwezig zijn in bijvoorbeeld een slaapkamer dan kan er een karakteristieke geur aanwezig zijn.

Netwerk NV | Bedwantsen bestrijding | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie
bedwantsen-bestrijden-netwerkNV

Hoe herken je bedwantsen?

Bedwantsen verbergen zich overdag onder losliggende vloerkleedjes en spleten en kieren in wanden, vensterbanken en meubels. Bedwantsen zijn te herkennen aan de karakteristieke geur aanwezig en aan loszittend behang aan de bovenkant van de muren. Daarnaast houden zich ook schuil in bedden (voornamelijk aan het hoofdeinde), matrassen, gordijnen, schoenen en kledingstukken. Bedwantsen verplaatsen zich via leidingen, naden en scheuren in muren en via bagage.

Zoals eerder aangegeven leven bedwantsen van het bloed van mensen, warmbloedige huisdieren en vogels. Ze veroorzaken jeukende huidirritatie. Na enkele dagen gaat dit gepaard met zwelling. Het is mogelijk dat als de gastheer diverse keren gestoken wordt zich onwel kan voelen.

Bestrijding

Zelf bedwantsen bestrijden wordt door onze specialisten afgeraden. Tevens moet u de besmette spullen in de ruimte laten staan waar u deze heeft aangetroffen. In ieder geval tot de bestrijding heeft plaatsgevonden. Onze specialisten kijken of er verspreiding heeft plaatsgevonden en stellen samen met u een plan van aanpak op. Daarna zullen zij tot bestrijding overgaan. Bestrijding van bedwantsen mag enkel uitgevoerd worden door vakspecialisten met een geldig bewijs van vakbekwaamheid ‘Beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen’. Al onze specialisten zijn bezit van dit diploma. Heeft u als particulier last van bedwantsen? Ook dan kan Netwerk u helpen, lees hier meer!

bedwantsen-herkennen-netwerkNV

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.