Bouwkundige maatregelen

Netwerk NV heeft een gespecialiseerde afdeling Bouwkundige Weringsmaatregelen die alle adviezen uit het Plan van Aanpak voor u kunnen verzorgen. Door het afdichten van een bedrijfslocatie of een woning kunnen ongedierte zoals muizen, ratten en andere plaagdieren niet meer binnen komen.

Ongedierte ontstaat vaak door de aanwezigheid van openingen en bouwkundige afwijkingen binnen en buiten een gebouw. Door het oplossen van bouwkundige problemen ontstaat er een beheersbare situatie op uw bedrijfslocatie of woning. Ongedierte wat niet meer binnenkomt zorgt hierdoor voor minder bestrijdingen en controles. Dit levert een positieve bijdrage aan het milieu en een vermindering van kosten voor uw plaagdierbeheersing.

Vooraf aan het treffen van de weringsmaatregelen ontvangt u altijd een op maat gemaakt plan, waarin gespecificeerd welk ongedierte op dit moment aanwezig is en welk ongedierte u in de toekomst kan verwachten. Wij geven aan waarom u bepaalde weringsmaatregelen het beste uit kan voeren. Bij ongedierte wering kan u aan verschillende werkzaamheden denken:

  • Het plaatsen van duivenpinnen als vogelwering
  • Het dicht maken van kieren, spleten en andere openingen
  • Het plaatsen van een grindkoffers rondom uw bedrijfspand

De mogelijkheden op het gebied van ongediertewering zijn breed en divers en onze plaagdierbestrijders kunnen u bij nagenoeg alle werings- en bestrijdingswerkzaamheden van dienst zijn. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het IPM-Methode.

Plaagdiermanagement-netwerkNV

Integrated Pest Management

Netwerk NV maakt bij de start van een nieuwe opdrachtgever of locatie altijd een risico inventarisatie zodat u vooraf weet waar het ongedierte uw bedrijfspand of woning binnentreden.

Het doorvoeren van bouwkundige maatregelen past volledig binnen het Integrated Pest Management principe.