Skip to main content

Branches

Voedingsmiddelen

Voedingsmiddelenindustrie

Ons digitale logboek voldoet aan de eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Door middel van digitale vallen heeft u 24/7 inzicht.

Horeca en retail

Dat u geen muizen, kakkerlakken of ander ongedierte in uw zaak wil hebben, begrijpen wij maar al te goed! Bekijk de mogelijkheden om plaagdieren te weren.

Hotel

Onze plaagdierspecialisten maken gebruik van duurzame oplossing waardoor u verzekerd bent van de juiste bestrijding tegen muizen, kakkerlakken en bedwantsen.

Logistiek-overlay

Logistiek en goederenopslag

Het laatste wat u wilt is knaagschade aan de goederen die u in uw opslag heeft staan. Netwerk NV kan u helpen met bouwkundige maatregelen tegen het weren van muizen en ratten.

Vastgoed en kantoor

Als verhuurder bestaat het risico dat uw huurder overlast ervaart van plaagdieren. Samen met u kijken wij naar een advies op maat voor uw pand.

Kinderopvang en scholen

Netwerk NV werkt met gifvrije bestrijdingsmiddelen en zorgen dat deze niet in het zicht staan. Hierdoor vormt het geen risico voor de kinderen op scholen of op de kinderopvang.

Gezondheidszorg

In een tandartspraktijk, ziekenhuis of zorginstelling wil u geen overlast ervaren van plaagdieren. Samen met u kijken wij naar de mogelijke oplossingen op het gebied van plaagdiermanagement.

Overheid en gemeente

Wespen bij een speeltuin of nesten van de processierups in het gemeentepark? Onze specialisten staan op werkdagen binnen 24 uur op locatie.

Farmaceutische industrie

Binnen de farmaceutische industrie gelden strenge eisen. Op het gebied van plaagdiermanagement voldoen wij aan alle eisen. U heeft de rapportages altijd inzichtelijk via het digitale logboek.

Close Menu