Skip to main content

Digitale ongediertebestrijding

Netwerk NV heeft verschillende soorten digitale producten die plaagdieren kunnen detecteren op de meest innovatieve manier. Volledig gifvrij en duurzaam. Onze digitale producten hebben een continue 24/7 bewaking van uw bedrijfslocatie volledig op afstand beheerd door onze servicedesk.
Bij een waarneming van knaagdieren wordt u volledig op de hoogte gehouden en zijn de activiteiten realtime zichtbaar in ons geavanceerde digitale logboek.
Onze digitale producten passen naadloos bij het gifvrij beheersen en monitoren van knaagdieren en bij diverse voedselveiligheidscertifceringen en is uitermate geschikt voor omgevingen waar ongedierte een groot risico kan vormen.

Realtime inzicht

Digitale muizenval

Een geavanceerde digitale muizenval die kan afvangen en realtime inzicht geeft in de situatie binnen een ruimte. De val stuurt bij een gevangen of een gesloten val direct een melding naar ons melding systeem waarna wij u informeren over de verdere voortgang. Het voordeel van dit systeem is dat u bedrijfsruimte continue gemonitord wordt. De digitale muizenval is voorzien van een digitale motion sensor.

Geavanceerde val

Digitale rattenval

Een geavanceerde digitale rattenval die kan afvangen en realtime inzicht geeft in de situatie rondom uw bedrijfslocatie. De val stuurt bij een gevangen of een gesloten val direct een melding naar ons melding systeem waarbij wij u informeren over de verdere voortgang. Het voordeel van dit systeem is dat u bedrijfslocatie buiten continue gemonitord wordt op de aanwezigheid van ratten. De digitale rattenval wordt gekoppeld aan een WiFi-netwerk.

Detecteert 24/7

Digitale motion sensor

De digitale motion sensor detecteert beweging en registreert hierdoor de activiteiten van knaagdieren. Doordat onze specialisten 24/7 inzicht krijgen van de aanwezigheid van knaagdieren op uw locatie, kunnen wij snel bij u op locatie zijn om de knaagdieren te verwijderen uit de digitale vallen. De registraties van sensoren in de vallen zijn inzichtelijk in het digitale logboek. Bij de start van onze werkzaamheden ontvangt u de inloggegevens voor het logboek.

Geavanceerde val

Digitale Gateway

Dit apparaat zorgt voor de nieuwste verbinding LORA voor onze sensoren en vallen. De digitale vallen kunnen worden uitgerust met een data verbinding, zodat u als klant geen verbinding met het internet hoeft te regelen. Onze digitale gateway zorgt ervoor dat er 24/7 communicatie is tussen de vallen en sensoren richting ons digitaal logboek. Hierdoor wordt u 24/7 op de hoogte gehouden van uw bedrijfssituatie omtrent de aanwezigheid van knaagdieren.

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw bedrijfsafval, plaagdiermanagement of wensen omtrent reiniging.