Duiven bestrijding

Duiven bestrijding nodig? Bedrijven, maar ook openbare ruimtes zoals gemeentelijke pleinen kunnen overlast ervaren van duiven. Duiven nestelen zich op een harde ondergrond. Hierbij kan u denken aan vensterbanken, balkons, balken en met voorkeur een plek uit de wind. Voornamelijk de ontlasting van duiven zorgt voor grote overlast. De ammoniak houdende uitwerpselen tasten steen- en ander gevelmaterialen aan. Tevens vervuilen ze straten, bedrijven en woningen. Heeft u rondom uw onderneming veel last van duiven? Maak dan gebruik van onze duiven bestrijding! Neem direct contact op.

Netwerk NV | Duiven bestrijding | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Vogelwering

De vogelwering maatregelen van Netwerk N.V bieden uitkomst tegen overlast van verschillende vogels zoals; duiven, meeuwen, kraaien, mussen en kauwen.
Duiven en andere vogels kunnen uw gebouw, terrein of woning bevuilen met hun uitwerpselen en kunnen voor veel overlast zorgen. De uitwerpselen kunnen uw gebouw of materialen aantasten wat de levensduur en behoud van uw gebouw of materialen niet ten goede komt. De uitwerpselen tasten bijvoorbeeld uw gebouw aan wat grote schade kan veroorzaken.
Vogels zijn vaak drager van diverse bacteriƫn die een risico vormen voor uw gezondheid. Nesten van bijvoorbeeld duiven of meeuwen kunnen grote broedplaatsen zijn van diverse plaagdieren zoals tapijtkevers, mijten, luizen en vlooien.
Het voorkomen van vogelnesten is erg belangrijk om overlast en andere problemen te voorkomen.

Netwerk N.V. heeft een gespecialiseerde afdeling om vogeloverlast op een duurzame manier te weren voor u als bedrijf of particulier. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden maatwerk oplossingen tegen overlast van vogels en ander ongedierte.

Duivenpinnen/vogelwering pinnen

Bij overlast gevende vogels, zoals duiven of meeuwen, op randen of voorwerpen hebben wij de mogelijkheid om speciale vogelwering pinnen aan te brengen om duurzaam vogels te voorkomen.
Onze duivenpinnen kunnen op bijna elk onderdeel gemonteerd worden. Deze worden bevestigd door middel van een speciale montage lijm of schroefsysteem.
Door het aanbrengen van duivenpinnen voorkomt u onnodige schoonmaakkosten van uw gebouw. Vogels kunnen dan niet meer landen en gaan op zoek naar een nieuwe nestplaats. Duivenpinnen zijn een redelijk goedkope oplossing om duiven en andere vogels op uw gebouw of objecten te voorkomen.

Duivennetten / vogelweringnetten

Het plaatsen van netten als vogelwering kan voorkomen dat bijvoorbeeld duiven of meeuwen een nestel /broedplaatsen op u gebouw gaan vinden.
Netwerk N.V. beschikt over verschillende soorten vogel netten in diverse maten en kleuren.
Een vogelnet bestaat uit verschillende maaswijdte deze maten zijn bedoeld om bepaalde vogelsoorten op een duurzame manier te voorkomen.Overlastgevende vogels kunnen met een vogelweringsnet niet meer landen waardoor ze een nieuwe nestplaats gaan zoeken.
Vogelweringsnetten kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden op de volgende manieren;
– Op een balkon van een bedrijf of een woning
– Op daken van bedrijven of woningen
– Onder een dak van een luifel of laaddock
– Onder en langs balustrades
Wij denken graag met u mee in oplossingen tegen vogels d.m.v. een vogelweringsnet

Elektrische vogelwering

Elektrische vogelwering kan zeer discreet aangebracht worden om vogels op gebouwen te voorkomen. Iedere vogel die het systeem aanraakt krijgt een kleine en veilige elektrische schok waardoor vogels snel een ander onderkomen gaan zoeken.
Elektrische vogelwering is zeer veelzijdig en kan op vrijwel elk gebouw worden aangebracht.
De stroom kan gerealiseerd worden met een 230 volt aansluiting of volledig duurzaam via zonnepanelen. Vogels worden permanent voorkomen met dit systeem. Omdat het systeem nagenoeg onzichtbaar is blijft de uitstraling van het gebouw behouden.

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.