Expertise en ervaring

Netwerk NV heeft jarenlange ervaring op het gebied van Plaagdiermanagement. Onze vakspecialisten blijven zich ontwikkelen en als bedrijf zijn wij constant op zoek naar duurzame oplossingen en ontwikkelingen. Als één van de weinige bedrijven zijn wij in het bezit van alle certificaten en keurmerken op het gebied van ongediertebestrijding. Wij nemen de zorg voor u uit handen! Door ons digitale logboek kan u altijd onze adviezen terugzien.

Altijd up-to-date

Onze medewerkers worden continu bijgeschoold en ook onze apparatuur houden we up-to-date. We hebben bijvoorbeeld speciale digitale muizen- en rattenvallen, die voorzien zijn van moderne sensortechnologie. Hierdoor kunnen we alle knaagdieractiviteiten monitoren en vastleggen. Het systeem maakt gebruik van een LoRa-netwerk. Dat betekent dat het automatisch wordt ingeschakeld als er activiteit is, waarna wij een melding binnenkrijgen. Deze melding bevat informatie over of de val is dichtgeklapt en of er echt iets is gevangen. Alle meldingen worden verzameld in een digitaal logboek. Op deze manier kunnen we ongedierte bestrijden met nadruk op preventie en zoveel mogelijk zonder toxische middelen. IPM in de praktijk!

Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie
Netwerk NV | Pyramide

IPM methode

Gifvrije duurzame ongediertebestrijding

Wij werken volgens de principes van Integrated Pest Management (IPM). Dit houdt in dat wij plaagdieren gifvrij bestrijden. Onze specialisten zijn zo opgeleid dat wij zonder gif alle plaagdieren voor u kunnen bestrijden. Pas als laatste mogelijkheid zetten wij gif of chemische bestrijding in. Onze digitale ongediertebestrijding en bouwkundige ongediertewering sluiten naadloos aan op het IPM-methode.

Brengen alles in kaart

Bedrijfsinspectie

Bij al onze klanten voeren wij een inspectie uit. Samen met u lopen wij door uw gebouw en rondom het terrein om in kaart te brengen waar plaagdieren overlast veroorzaken. Deze kritieke punten worden meegenomen in de offerte. Tijdens de controle worden deze kritieke punten altijd gecontroleerd. Daarnaast adviseren wij diverse bouwkundige maatregelen om overlast van plaagdieren in de toekomst te voorkomen.

Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Schone werkomgeving

Hygiëne

Binnen diverse branches, maar voornamelijk in de horeca, voedingsmiddelenindustrie, scholen en de farmaceutische industrie is hygiëne erg belangrijk. Samen met u bespreken wij uw eisenpakket. Hygiëne staat ook bij ons hoog in het vaandel. Door middel van een schone werkomgeving verkleint u het risico op plaagdieren. Vraag onze specialisten om advies!

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw bedrijfsafval, plaagdiermanagement of wensen omtrent reiniging.