Farmaceutische industrie

Net als in de voedingsmiddelenindustrie is een goede hygiëne in de farmaceutische industrie van levensbelang. Zeker omdat producten vaak genuttigd worden door mensen met een mindere weerstand. Om aan de hoge wettelijke eisen te voldoen, is het daarom heel belangrijk dat de plaagdierenoverlast aangepakt wordt en voor u beheerst blijft.

Onze oplossingen bieden de farmaceutische industrie altijd een maatwerk oplossing gebaseerd op een uitgebreide risico analyse. Elk plaagdierprobleem kan verholpen worden door middel van onze effectieve aanpak. Onze rapportages, welke voor u inzichtelijk zijn in het digitale logboek, sluiten volledig aan bij de eisen die gevraagd worden binnen de farmaceutische industrie bij strenge audits en inspecties.

Farmaceutisch-groot
Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Digitale vallen voor muizen en ratten

Sinds kort hebben wij onze diensten uitgebreid met digitale vallen voor muizen en ratten. Het monitoren van plaagdieren zorgt voor een veilige omgeving. Ons team helpt u graag aan een omgeving die vrij is van plaagdieren. Netwerk NV heeft de juiste kennis en expertise op het gebied van wetgeving, bestrijdings- en preventiemiddelen onder één dak. Neem direct contact op!

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.