Horeca en retail

Met klantreviews op internet is ongedierte een gevaar voor de reputatie van uw bedrijf. De HACCP-richtlijn vereist bovendien dat u preventief actie onderneemt tegen plaagdieren. Plaagdierbeheersing is daarom geen overbodige luxe, maar een must.

In de horeca en retail is naast het aanbieden van producten de gastvrijheid en beleving van uw klanten van essentieel belang. Plaagdieren kunnen meereizen met de inkomende goederen en hierdoor binnenkomen in u winkel. Onze medewerkers adviseren u over de eventuele risico’s en stellen in samenspraak met u als klant een Plan van Aanpak op om deze risico’s samen te beheersen.

Horeca-groot

Houd controle

Veel horeca en retail winkels bevinden zich in open gebieden zoals aaneengesloten panden of winkelcentra. Hebben uw buren last van ongedierte, dan is de weg vrij voor deze kleine lastpakken om ook uw zaak te bezoeken. Met de duurzame oplossingen van Netwerk NV houdt u de controle. De vereiste rapporten en verslagen zijn voor u beschikbaar via ons digitale klantportaal, dat volledig voldoet aan alle strenge vereisten.

Heeft u meerdere vestigingen dan kunt u de aanwezigheid van plaagdieren van de locaties online volgen in ons logboek waardoor u de volledige overzicht behoudt.

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.