Kakkerlakken bestrijding

Op zoek naar kakkerlakken bestrijding? Kakkerlakken hebben een negatief imago en terecht. Ze zien er namelijk niet alleen eng uit, ze dragen ook nog eens verschillende ziektes met zich mee. Salmonella en dysenterie bijvoorbeeld, maar mensen met een zwakkere weerstand kunnen daarnaast astma en eczeem krijgen van hun uitwerpselen.

Toch is het gezondheidsrisico niet het enige waarom kakkerlakken de naam ‘ongedierte’ verdienen; ze zorgen voor een nare geur die blijft hangen in voorwerpen en voedsel waarmee ze in aanraking komen. Niet echt fris. Tel daarbij op dat kakkerlakken zich heel snel voor kunnen planten en het negatieve plaatje is compleet. Als u er één ziet, is het daarom zaak snel in actie te komen om ervoor te zorgen dat de plaag zich niet verspreidt. Kakkerlakken bestrijding kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben de kennis én de middelen om een kakkerlakkenplaag een halt toe te roepen op een verantwoorde manier met onze vakkundige en professionele kakkerlakken bestrijding.

Netwerk NV | Kakkerlakken bestrijding | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie
kakkerlak-vallen-netwerkNV

Leefwijze en wering

In Nederland komen drie soorten kakkerlakken voor. Namelijk de Duitse, Oosterse en Amerikaanse kakkerlakken. Kakkerlakken kunnen tot 44mm groot worden zonder antennes. Kakkerlakken zijn echte alleseters. Ze voeden zich voornamelijk met levensmiddelen en vormen hiermee een groot risico voor de voedingsmiddelenindustrie. Kakkerlakken zijn dragers van bacteriën en brengen grote risico’s met zich mee.

Kakkerlakken zijn lichtschuw en gaan voornamelijk ’s nachts op zoek naar eten. Als er geen voedsel tot hun beschikking is, kunnen ze ook knagen aan leer of papier. Kakkerlakken verspreiden zich voornamelijk via dozen, kisten, containers of andere transporten. Onze vakspecialisten kunnen u adviseren in het nemen van de juiste weringsmaatregelen. Heeft u al particulier ook last van kakkerlakken, dan kunnen wij u ook helpen!

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Samen met u stellen wij een plan van aanpak op voor het weren en bestrijden van deze overlastgevers. Vraag ons naar de mogelijkheden!