Kinderopvang en scholen

Er zijn weinig ongelukkige combinaties te bedenken dan plaagdieren en jonge kinderen. Plaagdieren op crèches en scholen zijn dan ook ondenkbaar. Het is uw plicht te zorgen voor een schone, veilige plek waar de kinderen en uw medewerkers geen gezondheidsrisico’s lopen.

Onze specialisten weten precies hoe plaagdieren binnen scholen en kinderdagverblijven en voorkomen kunnen worden. Wij werken met middelen die geen gevaar vormen voor de kinderen.

Onze specialisten passen de meest efficiënte en veiligste bestrijdingsmethodes toe. Onze gifvrije oplossingen bieden ideale oplossingen voor het werken op locaties met kwetsbare doelgroepen zoals jonge kinderen en baby’s.

Kinderopvang-groot
Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Betrouwbare partner

Wij zijn een betrouwbare partner voor de plaagdierbeheersing binnen deze doelgroepen.

Door het toepassen van duurzame oplossingen zoals wering van uw gebouw kunnen kosten bespaart worden. Ongedierte wat niet binnen kan komen hoeft ook niet bestreden te worden.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor uw locatie om overlast van muizen, ratten, mieren of andere plaagdiersoorten te voorkomen. Heeft u als particulier last van ongedierte? Ook dan kunnen wij u helpen!

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.