Logistiek en goederenopslag

Deze vorm van bedrijfsvoering heeft een hoger risico op plaagdieren. De opslag is constant in beweging, waardoor ongedierte eenvoudig in- en uit kan lopen. Lastig, want tegelijkertijd gelden er vaak wel strenge eisen voor diverse certificeringen.

Logistiek en warehousing bieden dus een uitdaging op het gebied van plaagdierpreventie, -beheersing en -bestrijding. Netwerk NV gaat die uitdaging graag aan. Wij stellen samen met u een preventie- en bestrijdingsplan op om te voorkomen dat ongedierte de overhand krijgt op u bedrijfslocatie.

Plaagdiermanagement-netwerkNV

Bescherm uw goederen

Door de aanwezigheid van plaagdieren in uw opslag is het mogelijk dat er knaagschade ontstaat aan de goederen. Wij begrijpen dat dat natuurlijk onaanvaardbaar is en helemaal als het gaat om levensmiddelen. Door middel van digitale vallen kunnen wij 24/7 monitoren op de aanwezigheid van plaagdieren in uw bedrijfspand. Hiermee verkleind u het risico op knaagschade.

Onze specialisten werken samen met u aan een plaagdierbeheersplan dat de beste oplossingen bieden voor u. Neem direct contact op!

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.