Mieren bestrijding

Op zoek naar mieren bestrijding? Om herhaling van mieren overlast in de toekomst te voorkomen is professionele mieren bestrijding nodig. Er zijn voldoende producten voor het bestrijden van mieren in winkels beschikbaar, maar deze zijn niet altijd effectief.
Voor bedrijven in de horeca, het vastgoed of de voedingsmiddelenindustrie kunnen mieren overlast en reputatieschade veroorzaken. Tevens kunnen mieren bij ziekenhuizen en bij farmaceutische bedrijven overlast veroorzaken.

Netwerk NV | Mieren bestrijding | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie
mieren-lefwijze-netwerkNV

Leefwijze

Mieren komen overal in de natuur voor, maar ook in tuinen en bij/in gebouwen. Mieren voeden zich net zoals wespen met zoetigheden, maar tevens met andere insecten. Zo eten ze bijvoorbeeld honingdauw van bladluizen.

Als u overlast heeft van mieren, heeft u vaak last van een mierenplaag. Sommige mierenplagen kunnen uit 4000 tot 7000 mieren bestaan! Overlast van mieren vind vaak plaatst in het voorjaar en in de zomer. Wilt u binnenshuis mieren volkomen? Hou er rekening mee dat er geen voedselbronnen aanwezig zijn voor mieren, zoals bijvoorbeeld in een keuken. Heeft u als particulier last van mieren? Ook dan kunnen wij u helpen!

Bestrijding

Onze plaagdierspecialisten zijn ervaren vakspecialisten en weten hoe zij de mierenplaag voor u het beste kunnen bestrijden. Onze specialisten kijken naar de beste bestrijdingsmethode en stellen een behandelplan met u op voor effectieve mieren bestrijding. Heeft u een mierenplaag binnenshuis? Ook deze kunnen wij bestrijden! Neem direct contact op!

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.