Motmuggen bestrijding

Op zoek naar motmuggen bestrijding? Motmuggen zijn kleine insecten en lijken op kleine vlinders. Ze zijn het beste te herkennen aan hun behaarde vleugels, deze zijn groter dan hun lichaam. Hiernaast variëren ze in de kleur grijs, zwart tot geelachtig. Deze soort lijkt misschien op de mot, maar ze zijn eigenlijk familie van de mug. Daarentegen kunnen motmoggen niet steken, maar lijken ze qua gedrag het meest op muggen. Ervaart u overlast van motmuggen? Laat deze dan bestrijden door onze plaagdierspecialisten. Zij helpen u direct met professionele motmuggen bestrijding.

Netwerk NV | Motmuggen bestrijding | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie
motmuggen-bestrijden-netwerkNV

Leefomgeving motmuggen

Motmuggen leven vaak bij riolen, organisch afval, vervuild en troebel water of in organische materialen. Overdag ervaart u het minste overlast van deze diersoorten, dan rusten ze namelijk uit. ’s Nachts zijn de motmuggen het actiefst. De larven van de motmuggen leven van rottend organisch afval. Hierdoor kunnen motmuggen in grote hoeveelheden aangetroffen worden bij waterzuiveringsinstallaties, afvoergoten, drinkbakken, of vochtige composthopen. Vooral niet gebruikte en/of verstopte afvoeren zijn favoriet. Heeft u als particulier last van motmuggen? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Wering motmuggen

Om motmuggen te voorkomen is het van belang dat u hygiënische maatregelen neemt. Hierbij kan gedacht worden aan het herstellen van een defecte afvoerleiding, het reinigen van de afvoergoot of het doorspelen van water afvoerputjes. Wist u dat ze het best broeden bij vochtig organisch materiaal? Dit moet direct aangepakt worden.
Heeft u ondanks de getroffen maatregelen overlast van motmuggen? Onze plaagdierspecialisten kunnen u verder helpen. Wij gaan op zoek naar de broedplaats van de motmuggen en zullen deze voor u saneren met onze motmuggen bestrijding. Neem direct contact met ons op!

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.