Motten

Heeft u overlast van Motten? Neem dan contact op met onze plaagdierspecialisten om motten te bestrijden! In Nederland leven verschillende soorten motten. zo kan u overlast ervaren van de klerenmot of voorraadmotten.

Motten

Voorraadmotten

Voorraadmotten kunnen in winkels of woningen een ware plaag vormen. Een voorraadmot leeft voornamelijk in meel, honden- of kattenbrokken. Daarnaast houden ze van warme plekken zoals bijvoorbeeld een keukenvoorraad van een restaurant of kantine. Motten hebben voorkeur voor iets hogere temperaturen en daarom komen ze in verwarmde gebouwen veelvuldig voor.

Wering en preventie

Het regelmatig controleren van uw levensmiddelen is gewenst. Controleer voornamelijk verwarmde ruimtes en in de zomermaanden. Motten zijn dol op warmte. Onze plaagdierspecialisten adviseren om de ruimte lager dan 13 graden te houden. De ontwikkeling van motten staat dan vrijwel stil en hierdoor ervaart u minder overlast. Tot slot adviseren wij u om oude voorraden eerst op te maken en nieuwe voorraden altijd te controleren!

Netwerk N.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van motten uit ruimtes. Het is van belang om na verwijdering van de aangetaste levensmiddelen de ruimte te reinigen en en een behandeling toe te passen om motten in de toekomst te voorkomen.

Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.