Ratten

Op zoek naar ratten bestrijding? De rat, het grote ‘broertje’ van de muis, is een echte onruststoker. In bedrijven en woningen kunnen ze grote schade aanrichten aan gebouw, voorraad en gezondheid.

Ratten zijn ziektekiemen op pootjes. Ze verspreiden ziektes als salmonella en de ziekte van Weil, dit gebeurt doordat mensen in aanraking komen met plekken en voorwerpen die besmet zijn met rattenuitwerpselen en -urine. Daarnaast veroorzaken ze knaagschade. In het ergste geval kan dit kortsluiting of brand tot gevolg hebben. In Nederland komen de bruine en de zwarte rat het meest voor. De bruine rat is degene die de meeste problemen veroorzaakt in huizen en bedrijven.

De specialisten van Netwerk NV hebben veel kennis over het gedrag van ratten, waardoor ze gericht en efficiënt te werk kunnen gaan met vakkundige ratten bestrijding. Door weringsmaatregelen te treffen, wordt het rattenprobleem duurzaam opgelost.

Netwerk NV | Ratten bestrijding | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Leefwijze en wering

De bruine rat heeft een groot aanpassingsvermogen. Ze kunnen graven, zwemmen en klimmen. Hun reuk is het belangrijkste zintuig van de rat. Hiernaast zijn voornamelijk ’s nachts actief, maar overdag kan u tevens overlast van ratten ervaren. Wist u dat ratten alleseters zijn? Hierdoor kan er veel knaagschade ontstaan.

Het weren van ratten is van groot belang. Onze specialisten kunnen u hierin adviseren met vakkundige ratten bestrijding. Tijdens een visuele inspectie brengen wij mogelijke ingangen voor ratten in kaart en adviseren u hoe deze het beste gedicht kunnen worden. Daarnaast hebben wij digitale vallen in ons pakket. Hiermee heeft u 24/7 inzicht. De vallen worden op de kritieke punten geplaatst. Heeft u als particulier last van ratten? Ook dan kunnen wij u verder helpen!

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.