Vliegen bestrijding

Op zoek naar vliegen bestrijding? Vliegen zijn echt ongedierte. Niet alleen vanwege hun irritante zoemen, maar ook vanwege de ziektes die ze kunnen overbrengen. Ze komen in verschillende vormen en maten voor in de natuur. Van dikke, harige bromvliegen tot kamervliegen en vleesvliegen bijvoorbeeld. Het zijn eigenlijk de afvalopruimers van de natuur. Helaas is hygi├źne niet hun sterkste punt, waardoor het vliegende bacteriebommetjes zijn. Wilt u snel van uw vliegenplaag af? Kies dan direct voor onze vliegen bestrijding!

Netwerk NV | Vliegen bestrijding | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie
LED-lamp-vliegen-bestrijden-NetwerkNV

Preventie en herkenning

Netwerk NV zet altijd in op preventie. Door containers goed af te sluiten of horren te plaatsen, wordt de ontwikkeling van de vliegenpopulatie grotendeels al voorkomen. Daarnaast beschikken wij over diverse oplossingen om problemen met vliegende insecten te beheersen en te bestrijden. We geven u graag advies dat past bij uw situatie. Heeft u als particulier last van vliegen? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Er leven in Nederland diverse soorten vliegen, hierbij kan u denken aan fruitvliegen, de groene vleesvlieg, dazen, bochelvliegen, blauwe vleesvlieg en nog vele andere soorten. U hoeft deze soorten niet te herkennen dat doen onze plaagdierspecialisten voor u. Elke soort heeft zijn eigen ontwikkeling en leefwijze, hier passen wij onze aanpak op aan met onze vakkundige vliegen bestrijding.

Ervaart u op dit moment overlast?

Of wilt u meer informatie over de bestrijding en werkwijze van onze plaagdierspecialisten? Neem dan contact met ons op!