Voedingsmiddelenindustrie

Plaagdieren zijn overal vervelend, maar in de voedingsmiddelenindustrie een echte no-go. Hygiëne is letterlijk en figuurlijk van levensbelang. Vervuiling of besmetting van de producten is een risico voor de voedselveiligheid en bedrijfscontinuïteit.

De strenge controle en de vele eisen die er zijn in de voedingsmiddelenindustrie, vereisen een specialistische aanpak bij het bestrijden van plaagdieren en plaagdierbeheersing. Een aanpak die voldoet aan de strenge auditnormen en bewijsbaar de voedselveiligheid aantoont. Door de vele ervaringen en voorzieningen die Netwerk NV in huis heeft, bieden wij altijd maatwerk oplossingen gebaseerd op gefundeerde risico analyses.

Netwerk weet altijd een praktisch en werkbaar plaagdierbeheersplan te ontwerpen die voldoet aan alle eisen en effectief is zonder te veel administratieve lasten en ook past binnen uw eisen.

Netwerk heeft een gebruiksvriendelijk digitaal klantenportaal ter beschikking die volledig voldoet aan de strenge voedselveiligheid certificeringen zoals AIB, BRC, FSSC22000, IFS, TESCO.

Hierdoor kan u rekenen op uitgebreide rapportages en analyse die 24/7 beschikbaar zijn voor u bij audits. Onze certificeringen die wij beschikken passen volledig bij de eisen die gevraagd worden binnen de voedselindustrie.

Gedeeltelijk zelf

Sommige voedselverwerkende bedrijven doen graag voor een deel zelf hun ongediertebestrijding denk bijvoorbeeld aan het wekelijks controleren van monitoringspunten.

  • Wij kunnen u hierin begeleiden en ondersteuning bieden.
  • Wij kunnen uw medewerkers trainen in het herkennen van sporen van ongedierte.
  • Wij houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en alle wijzigingen binnen de wet en regelgeving.

Wij werken ook binnen de voedingsmiddelenindustrie op basis van de principes van Integrated Pest Management.

Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

24/7 inzicht

Digitale middelen

Onze digitale bestrijdingsmiddelen zijn uitermate geschikt voor de voedselindustrie en de eisen die gesteld worden binnen deze branche aan de plaagdierbeheersing. Hierdoor hoeft u zelf geen eigen controles te lopen en bespaard dit kosten en tijd. Kostbare tijd die u effectief kunt inzetten binnen uw bedrijf. Lees meer over onze digitale bestrijdingsmiddelen, waardoor u 24/7 inzicht heeft.

Voor de voedingsmiddelenindustrie kunnen wij ook uitgebreide rapportages aanbieden zoals diepgaande inspectie en hygiëne inspectie. Tijdens de bedrijfsinspecties worden uw bedrijfsprocessen in kaart gebracht en worden risico’s geanalyseerd en gerapporteerd om plaagdieren in de toekomst te voorkomen en te beheersen.

Wij kunnen u ondersteunen!

Wij ondersteuning u graag in het behalen van een optimaal resultaat op het gebied van voedselveiligheid in combinatie met plaagdierbeheersing. Wij inventariseren de huidige situatie op basis van een grondige risicoanalyse. U ontvangt een advies op maat voor uw bedrijfslocatie! Ontvangt u graag meer informatie? Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op!