Vogelwering

Netwerk N.V. heeft een gespecialiseerde afdeling om vogels op een duurzame manier te weren voor u als bedrijf of als particulier. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden maatwerk vogelweringsoplossingen tegen overlast van vogels en ander ongedierte.

Netwerk NV | Duiven bestrijding | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Duivennetten / vogelweringsnetten

Het plaatsen van netten als vogelwering kan voorkomen dat bijvoorbeeld duiven of meeuwen een nestel en/of broedplaatsen op uw gebouw gaan vinden.
Netwerk N.V. beschikt over verschillende soorten vogelnetten in diverse maten en kleuren. Een vogelnet bestaat uit verschillende maaswijdte deze maten zijn bedoeld om bepaalde vogelsoorten op een duurzame manier te voorkomen. Met een vogelweringsnet kunnen volgens niet meer landen, waardoor ze op zoek gaan naar een nieuwe nestplaats. Wanneer uw bedrijfspand of woning voldoende maatregelen heeft genomen om vogels te weren, zullen de vogels niet meer op uw terrein landen.

Vogelweringsnetten kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden op de volgende manieren;

  • Op een balkon van een bedrijf of woning
  • Op daken van bedrijven of woningen
  • Onder een dak van een luifel of laaddock
  • Onder en langs balustrades

Wij denken graag met u mee in oplossingen tegen vogels door middel van het plaatsen van een vogelweringsnet.

Duivenpinnen/vogelwering pinnen

Bij overlast gevende vogels, zoals duiven of meeuwen, op randen of voorwerpen hebben wij de mogelijkheid om naast vogelweringsnetten speciale vogelwering pinnen aan te brengen om duurzaam vogels te weren.
Onze duivenpinnen kunnen op bijna elk voorwerp of ondergrond gemonteerd worden. De vogelwering pinnen worden bevestigd door middel van een speciale montage lijm of schroefsysteem.

Door het aanbrengen van duivenpinnen voorkomt u onnodige schoonmaakkosten van uw gebouw. Vogels kunnen door deze weringsmaatregelen niet meer landen en gaan op zoek naar een nieuwe nestplaats. Duivenpinnen zijn een redelijk goedkope oplossing om duiven en andere vogels op uw bedrijfspand of woning te voorkomen.

Elektrische vogelwering

Elektrische vogelwering kan zeer discreet aangebracht worden om vogels op gebouwen te voorkomen. Iedere vogel die het systeem aanraakt krijgt een kleine en veilige elektrische waarschuwingsschok waardoor vogels snel een ander onderkomen gaan zoeken.

Elektrische vogelwering is zeer veelzijdig en kan op vrijwel elk gebouw worden aangebracht.  De stroom kan gerealiseerd worden met een 230 volt aansluiting of volledig duurzaam via zonnepanelen. Vogels worden permanent voorkomen met dit systeem. Omdat het systeem nagenoeg onzichtbaar is blijft de uitstraling van uw bedrijfspand of woning behouden.

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.