Wespen bestrijding

Op zoek naar professionele wespen bestrijding? In Nederland leven diverse soorten wespen. De gewone wesp en de Duitse wesp zijn de meest bekende wespen en worden ook wel de limonadewespen genoemd. Meestal komen wespen vaak in de tweede helft van de zomer voor en kunnen met hun nesten overlast veroorzaken. In goed ontwikkelden wespenvolken kunnen er soms wel 5000 wespen voorkomen. Het gif van wespen is erg gevaarlijk voor sommige mensen die allergisch zijn. Hierom raden wij u aan om wespennesten te laten bestrijden door professionals, omdat wespen kunnen steken wanneer ze in het nauw worden gebracht. Met onze vakkundige wespen bestrijding zorgen wij dat de wespennest veilig wordt verwijderd.

Wespen leven voornamelijk van suikers (koolhydraten), van het nectar uit bloemen, vruchtvlees en sap uit rijpe vruchten. Daarnaast leven ze ook van de suikers uit siroop of stroop bijvoorbeeld. Naast dat wespen suikers nodig hebben, hebben zij ook eiwitten nodig voor hun larven. Dit halen ze weer uit andere insecten, zoals spinnen en rupsen. Eigenlijk zijn wespen onze bondgenoten tegen de bestrijding van verschillende insecten!

Netwerk NV | Wespen bestrijding | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie
Wespen-kenmerk-netwerkNV

Wering en preventie

Ervaart u overlast van wespen? Kies voor onze professionele wespen bestrijding. Om wespen buiten de deur te houden is het belangrijk om horren te plaatsen voor open ramen en deuren. Wist u dat wespennesten vaak voorkomen in spouwmuren? Wij kunnen de spouwmuren op de juiste wijze voor u dichten door middel van onze afdeling Bouwkundige Maatregelen. Om het voedselaanbod van wespen tegen te houden adviseren wij u ook om rolcontainers gesloten te houden.

Bestrijding

Onze plaagdierspecialisten hebben voldoende ervaring en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen om wespennesten voor u te bestrijden. Na de bestrijdingen is de wespenpopulatie binnen enkele uren uitgeroeid. Onze specialisten kunnen u tevens van advies voorzien met betrekking tot bouwkundige maatregelen. Ervaart u als particulier last van wespen? Ook dan kunt u bij ons terecht!
Voor gemeentes, overheden, vakantieparken en woningcorporaties is het mogelijk dat wij op afroep wespennesten voor u bestrijden. Dit kan ook met de bestrijding van overige plaagdieren. Vraag onze accountmanager naar de mogelijkheden!

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.