Zilvervisjes bestrijding

Op zoek naar zilvervisjes bestrijding? Zilvervisjes worden vaak verward met andere ‘visjes’ (franjestaarten), zoals papiervisjes en ovenvisjes. Elke soort vraagt om een net wat andere aanpak.

Ze hebben met elkaar gemeen dat ze veel schade kunnen aanrichten. Vooral goederen als archieven, voedselvoorraden en oude boeken krijgen het zwaar te verduren. Hoe groter de plaag, hoe meer schade. Daarom is het belangrijk dat er snel iets aan het probleem gedaan wordt. Netwerk NV weet het exacte onderscheid tussen de diverse soorten visjes en past de werkwijze daarop aan. Daardoor bent u snel van het probleem af met onze vakkundige zilvervisjes bestrijding.

Netwerk NV | Zilvervisjes bestrijding | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie
Zilvervisjes-kenmerk-netwerkNV

Leefwijze

Zilvervisjes zijn net zoals kakkerlakken lichtschuw en leven voornamelijk op donkere plaatsen. Zilvervisjes houden van warmte en geven de voorkeur aan een temperatuur van 25 graden en een vochtige omgeving. Dit type plaagdier komt alleen voor in gebouwen. Ze leven voornamelijk van behangplaksel, mijten, schimmels of dode insecten. Verder brengen ze alleen in grote aantallen schade aan. Als u in grote aantallen overlast heeft van zilvervisjes, is het mogelijk dat u diverse bouwkundige maatregelen dient te treffen. Onze plaagdierspecialisten adviseren u graag over onze professionele zilvervisjes bestrijding!

Kom in contact en we lossen samen het probleem op!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw plaagdier probleem.