Reiniging

Het legen en schoonmaken van vetputten, reiniging, septic tanks, maar ook de straatkolken op uw parkeer- of rangeerterrein, vraagt kennis van zaken. Wilt u problemen voorkomen en verzekerd blijven van goed werkende systemen? Dan schakelt u de specialisten van Netwerk NV in. Naast het legen en schoonmaken van de putten, zijn wij ook gespecialiseerd in het vegen van binnen- en buitenruimtes! Onze vaklieden beschikken over krachtig modern materieel en doen daarmee precies wat u van ons verwacht.

Vegen zonder uitstoot

Vegen

Netwerk N.V. ondersteunt u graag met het vegen van uw parkeerplaats, toegangsweg, terrein en bedrijfshallen. De elektrische veegmachine stoot geen CO2 uit en kan hierdoor ingezet worden in binnenruimtes, zoals bijvoorbeeld een bedrijfshal. Met de elektrische veegmachine kunnen wij u de milieuvriendelijkste optie aanbieden, welke door haar stillere karakter tevens goed inzetbaar is in drukke ruimtes.

Netwerk NV | Reiniging | Straatveger | Vegen

100% elektrisch vegen

Hallen en binnenruimtes CO2 vrij vegen

Stille veegmachine voor openbare ruimtes

Frituurvet-lediging-

Snelle service

Goed opgeleide en vriendelijke medewerkers

Ledigen op frequentie of op afroep

Ledigen op afroep of frequentie

Vetputten

Vetputten ofwel vetafscheiders worden gebruikt om etensresten af te scheiden. Wij komen ze tegen bij keukens van onder meer restaurants, hotels, ziekenhuizen, slagerijen en in de levensmiddelenindustrie. Regelmatig moet er slib, olie of vet worden verwijderd uit de afscheiders om te voorkomen dat deze doorspoelen naar het rioolstelstel. Ditzelfde geldt ook voor het zand en de olie dat in afscheiders van wasstraten achter blijft.

Afgestemd op uw behoeftes

Kolken

Netwerk biedt een uitstekend service, die helemaal op uw behoeften kan worden afgestemd. De kolkenzuigers kunnen u zowel op contractbasis als op afroep van dienst zijn. Een contract geeft u ook de zekerheid dat de werkzaamheden op vaste dagen worden uitgevoerd. U heeft dan nergens meer omkijken naar. En niet geheel onbelangrijk: u voldoet aan de wettelijke eisen!

Elke medewerker is juist geschoold

Advies op maat

Op afroep of op frequentie

Frisse rolcontainer

Op frequentie of op afroep

Op locatie en aangepast aan uw ledigingsschema

Altijd een frisse container

Containerreiniging

Bij Netwerk NV is het mogelijk om uw afvalpakket uit te breiden met het reinigen van uw rolcontainers. Hiermee bent u verzekerd van een frisse rolcontainer en heeft u geen overlast van de geur. Het is mogelijk om uw rolcontainers op afroep te laten reinigen of op vaste frequentie. Wij houden altijd rekening met uw ledigingsschema en zorgen dat wij zo snel mogelijk na lediging uw rolcontainer reinigen!

Netwerk NV | Hergebruiken is Herbeleven | Afval & Recycling

Hergebruiken is herbeleven

Afval & Recycling

Wij zetten 95% om naar nieuwe grondstoffen

Uw brandbare bedrijfsafval wordt omgezet naar stadswarmte!

GrondStoffenMix: bedrijfsafval omzetten naar herbruikbare grondstoffen

Het eenmalig gebruiken van producten om ze vervolgens als afval af te danken en af te voeren naar een stortplaats of verbrandingsoven is voorbij! Vaak kunnen de producten hergebruikt worden en kan het afval ingezet worden als grondstof. Hergebruiken van producten en materialen om ze op die manier te kunnen herbeleven.

Netwerk NV | Reiniging | Straatveger | Vegen

Grote diversiteit aan reinigingsactiviteiten

Reiniging

Elektrisch vegen is bij ons mogelijk!

Grote diversiteit aan reinigingsactiviteiten

Reinigen van uw rolcontainers op abonnementsbasis

Netwerk staat bekend om de volledigheid van haar dienstenpakket. Zo richten we ons ook op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Gedacht kan daarbij worden aan het elektrisch vegen van straten en het reinigen van (rol)containers. Maar ook het ledigen van vetputten, septictanks en straatkolken behoort tot deze sterk groeiende tak van sport.

Netwerk NV | Plaagdiermanagement | Plaagdierbeheersing | Plaagdierpreventie

Bestrijding en preventie van plaagdieren

Plaagdiermanagement

Binnen 24 uur op locatie

24/7 inzicht door digitale vallen

Duurzame en efficiƫnte plaagdierwering

Wij verzorgen weringsmaatregelen tegen muizen, ratten en andere plaagdieren. Voor zowel bedrijven als bij particulieren. Samen met u realiseren wij een definitieve oplossing voor uw plaagdieren-probleem om deze voorgoed te bestrijden en te beheersen. Wij geven u graag advies. Vraag onze plaagdierspecialisten zeker naar onze duurzame weringsmaatregelen!

Samen met u zoeken wij naar een passende bedrijfsoplossing!

Onze experts kunnen samen met u een passende oplossing bedenken voor uw bedrijfsafval, plaagdiermanagement of wensen omtrent reiniging.