Skip to main content

Vetputten

Restaurants, eetcafés, hotels, snackbars en zorginstellingen zijn verplicht om een vetafscheider of vetput te hebben tussen de keukenafvoer en het riool. Deze verplichting geldt ook voor kantoorpanden, zorginstellingen en de levensmiddelenindustrie. Regelmatig moet slib, olie of vet worden verwijderd uit de afscheider om te voorkomen dat deze in het rioolstelsel terechtkomen.

Frituurvet-lediging-

Ledigen wanneer u wilt

Op afroep

Het is mogelijk dat uw restaurant of eetcafé nog niet op volle kracht draait wanneer onze accountmanagers u advies geven over de ledigingsfrequentie van de vetafscheider. Daarom is het mogelijk om de vetafscheider en de vetput op afroep te laten ledigen. Wilt u tussentijds de frequentie verhogen of verlagen? Geen probleem! Wij passen onze planning aan en reinigen uw vetafscheider en put volgens de gewenste frequentie.

Netwerk NV | Hergebruiken is Herbeleven | Afval & Recycling

Hergebruiken is herbeleven

Afval & Recycling

Wij zetten 95% om naar nieuwe grondstoffen

Uw brandbare bedrijfsafval wordt omgezet naar stadswarmte!

GrondStoffenMix: bedrijfsafval omzetten naar herbruikbare grondstoffen

Het eenmalig gebruiken van producten om ze vervolgens als afval af te danken en af te voeren naar een stortplaats of verbrandingsoven is voorbij! Vaak kunnen de producten hergebruikt worden en kan het afval ingezet worden als grondstof. Hergebruiken van producten en materialen om ze op die manier te kunnen herbeleven.