Waarom wordt er op kantoor minder gerecycled dan thuis?

  • 0
  • 16/09/2019

Steeds meer huishoudens zijn bewust bezig met het recyclen van huishoudelijk afval. Helaas wordt er op kantoor minder gerecycled dan thuis. Netwerk N.V. vraagt zich af hoe dit kan. Zijn op kantoor de (juiste) middelen niet beschikbaar of is de wil onder werknemers er niet? De wil van de werknemers is er. Werknemers recyclen immers thuis ook. Netwerk N.V. wilt het voor bedrijven en haar werknemers zo makkelijk mogelijk maken om te gaan recyclen. Als antwoord op bovenstaande vraag introduceren wij graag de nieuwe afvalstroom GrondStoffenMix.

De naam (GrondStoffenMix) zegt het eigenlijk al; binnen de stroom worden diverse grondstoffen ingezameld. Zo mag u in onze oranje bak plastic, hout, metaal, koffiebekers, karton en schone verpakkingen weggooien. GrondStoffenMix wordt ingezameld door middel van diverse soorten rolcontainers. De containers zijn voorzien van een sticker met informatie over wat wel en niet in de container mag. Deze samengestelde stroom kunnen wij voor u recyclen door uw afval te sorteren. Wij zamelen op deze manier geen restafval in, maar grondstoffen. Het inzamelen van grondstoffen vraagt vanuit u en/of uw personeel weinig tot geen extra aandacht. Netwerk N.V. adviseert u graag op het gebied van interne inzamelmiddelen.

GrondStoffenMix is ideaal voor bedrijven welke zich willen inzetten voor Milieu Verantwoord Ondernemen. Wilt u advies en/of meer informatie over de afvalstroom GrondStoffenMix? Dan komen onze accountmanagers graag bij u langs! Maak een afspraak per mail of telefonisch 078-622 22 47.