Werken bij Netwerk

Gezien de sterke groei die Netwerk in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, zij wij continu op zoek naar gemotiveerde mensen die graag willen meebouwen aan de verdere groei van ons prachtige bedrijf. Op dit moment zijn wij op zoek naar:

  • Chauffeur

  • Hoofd Accountmanager

Chauffeur M/V (fulltime)

Ben jij degene die met zijn of haar kennis en ervaring als chauffeur onze klanten ontlast van hun afval?

Ben je in staat om zelfstandig en in een team de verantwoording te nemen voor de inzameling en afvoer van de verschillende afstromen?

Vind je het leuk om als chauffeur het gezicht en onze uitstraling naar buiten te zijn?

Ben je in het bezit van je rijbewijs C – E of ben je bereid om deze te gaan halen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een integere, proactieve en flexibele persoonlijkheid. Welke woonachtig is in of in de buurt van Dordrecht en Groot-Ammers.

Als jij in het bezit bent van de vereiste chauffeursdiploma’s, een geldig VCA en inzetbaar bent op zaterdag, dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren.

Stuur jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV t.a.v. de heer Smit naar personeelszaken@netwerknv.nl.

Hoofd Accountmanager

Als Hoofd Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het bedienen van onze bestaande relaties en het binnen halen van nieuwe klanten in ons werkgebied. Dit doe je samen met een team van collega’s in de buitendienst waar jij leiding aan geeft. Je krijgt te maken met standaard verkooptrajecten, maar ook grotendeels met klant specifieke oplossingen.

Je zal bouwen aan relaties bij bestaande en nieuwe klanten, altijd met het oog op de lange termijn. In het salesproces ben je verantwoordelijk voor totale pakket aan verkoop en relatiebeheer. Dit doe je in hechte samenwerking met de organisatie, omdat je na het binnen halen van de offerte zorgdraagt voor verdere implementatie.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Accountmanager heb je een afgeronde HBO opleiding en bezit je bij ook leidinggevende capaciteiten. Je bent een ambitieuze alleskunner die vol energie op zijn/haar doel af gaat en meerdere ballen in de lucht kan houden. Je bent communicatief sterk en weet mensen te overtuigen. Het is een dynamische rol welke vereist dat je fulltime beschikbaar bent en sturing geeft aan een aantal buitendienst medewerkers. Je hebt ervaring als accountmanager en bij voorkeur tevens met leiding geven.

  • Je bent toe aan een volgende carrière stap
  • Loyaal, enthousiast en integer
  • Klantvriendelijk ingesteld en stelt hoge eisen aan kwaliteit
  • Stressbestendig en in staat om zelfstandig te werken
  • Zowel mondeling als schriftelijk goed in de Nederlandse taal
  • Bij voorkeur bekend en woonachtig in de regio Zuid-Holland Zuid
  • Kennis van de afvalmarkt is een pré
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat kunnen wij jou bieden?

Heel veel leuke collega’s. Alle faciliteiten om te werken in een informeel en dynamisch bedrijf. Netwerk NV hecht veel waarde aan een goede sfeer en aan individualiteit. Met andere woorden: je kunt bij ons jezelf zijn. We lunchen gezamenlijk, drinken op vrijdag een borrel en hebben een paar keer per jaar leuke avonden onder elkaar. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Is dit voor jou de ideale baan en hebben wij jou zojuist exact omschreven? Dan ontvangen we graag je motivatie en relevante werkervaring. Motiveer wie jij bent en wat je kan.

Stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. de heer A. van Wingerden naar: personeelszaken@netwerknv.nl

Onze bedrijven Netwerk NV en Recycling Centrale Korevaar houden zich bezig met het inzamelen van verschillende afvalstromen. Die vervolgens bewerkt worden tot grondstof in ons recyclingbedrijf KoreNet. Wij willen als dienstverlenende organisatie een betrouwbare partner zijn voor zowel particulieren en bedrijven. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij verwachten dat al onze mensen zich realiseren dat optimaal aansluiten op de wensen van de klanten ons motto is!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.